facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leos Lekland Bromma

Address: Bryggerivägen 10, 168 69 Stockholm
Phone: 08-51104613
City: Stockholm
Zip Code: 168 69



related searches: Leo Lekland, Leos Lekland near me, Leos lekland kontakt, Leos Lekland Barkarby, Leos Lekland kalas, Andy's Lekland, Leos lekland födelsedag, Leos Lekland Täby
Similar places near
Semicon Service Nordic AB Semicon Service Nordic AB 440 meter Semicon Service Nordic is a growing consulting firm focusing on servicing the ASIC / ...
Stans-Service Bromma Stans-Service Bromma 522 meter "Stans-Service AB har i över 60 år tillverkat stansverktyg och sedan många år äv...
Ulvsunda Castle Ulvsunda Castle 1 km Ulvsunda Castle is a castle in Bromma, Stockholm, Sweden.
Soft Boys Soft Boys 1 km
Sundbybergs Kyrka Sundbybergs Kyrka 1 km Lugn och skön plats att sitta där nu på varma sommardagar.
Bromma Närakuten Bromma Närakuten 2 km Vänligt, professionellt bemötande.
All Star Gymnastics All Star Gymnastics 2 km Mycket nöjd med bemötande och möjligheter för barnen att träna artistisk gymnastik lä...
SweTurk SweTurk 2 km SweTurk (Swedish Turkish Business Network) faaliyetleri hakkinda takipcilerini bilgil...
Kristinebergs strand Öppna Förskola Kungsholmen Kristinebergs strand Öppna Förskola Kungshol... 2 km Underbart ställe med underbar personal där man alltid känner sig välkommen. Personale...
كي كارد اسيا واستراليا - QiCard Asia and Australia كي كارد اسيا واستراليا - QiCard Asia and Aus... 3 km بشرى ساره للأخوة العراقيين في اسيا واستراليا قريبا بمكانكم استلام رواتبكم ومستحقاتكم ...
Almaz Coffee Almaz Coffee 3 km Vi på Almaz erbjuder Kaffe i hela bönor samt malda. Kaffet är rostat på ett lokalt ro...
Fredhällsbadet Fredhällsbadet 3 km Fräscht bad med ponton & liten kiosk med glass och fika.
Stuga M24 i Trysil uthyres Stuga M24 i Trysil uthyres 3 km Denna vinter erbjuder vi i Familjen Söder alla att hyra vår stuga i Trysil!
Sweden Eventcenter Sweden Eventcenter 3 km Kvällen innan bröllopet skulle vi hämta ljuspacketet men de hade missat förbereda vår...
Judarn Judarn 3 km Luktar lite unket ibland
Reviews
Hur tänkte man här? Noll ventilation i kalasrummen när det är som varmast i Sverige. Man möts bokstavligen av en varm luftvägg när man närmar sig kalashörnan. När man påpekar det till personalen så får man till svar att AC:n är dålig... Undvik alltså kalas på Leos när det är fint väder. Kidsen hade annars väldigt kul. Bra plats för dem att få trötta ut sig själva. Upplevelsen styrs dock av hur andras barn är och om föräldrarna har koll på sina barn. De med äldre barn verkar inte bry sig alls. De parkerar gärna sig själva i en soffa, sedan får deras barn härja fritt. Det finns ett helt ok antal toaletter. De blir dock smutsiga rätt så fort. Bra att det finns en hörna för yngre, en bit från det värsta kaoset.
Besökte den här platsen att närvara en födelsedagskalas. Jag är faktiskt imponerad av arrangemanget de gjorde. Jag tror de har ungefär 6 olika rum med annorlunda temar som djungel, luftrum, djupt under havet, prinsessor, till flickor och pojkar. Efter festen lekte barnen i det stora utrymmet med massor av roliga aktiviteter medan föräldrarna kan vila i sofforna. Det finns också en rymlig cafeteria inuti och några toaletter. Rekommenderas starkt!
Leos lekland är otroligt bra för barn som behöver leka av sig energin. Vi var på den som är lokaliserad i Bromma. Tjejen i kassan hade fullt upp, men var ändå serviceminded. Detta lekland är stort och passar utmärkt för att trötta ut sina barn. Haha! Däremot om ni ska äta - ät innan ni går in. Maten var riktigt riktigt dålig!! Vi beställde 3 hamburgare med pommes. Hamburgarna var närmre kalla än varma. Köttet hade blivit tillagat långt innan vi beställde och brödet var intr ordentligt rostat! Pommes frites var kalla. Jag gick tillbaka för och be om nya, men fick även där ljumma. Och de var inte klara!! Riktigt uselt! Därav 3 stjärnor!
Var här för första gången en lite regnig dag sommaren 2022. Läget bra med Citygross mm i samma hus. Tyvärr varmt och dålig luft inomhus. Vet inte om tillfälligt eller ej. Men känns som luften står still trots att det inte är varmaste dagen utomhus. Synd då det borde vara lite svalare när barnen ändå håller sig varma av all lek.
Sonen hade toppenkul! Så himla bra organiserat, jättekul ställe för barnen. Vissa funktioner var tyvärr trasiga men barn i stora vågor har en tendens att göra sitt.
Den är klart bättre än barkarby men den verkar vara på väg att stängas som allt annat runt om i området, Lite ont om personal och några skador här o där. Den funkar men priset är högt.
födelsedagsrummet var smutsigt och illaluktande. Sedan sprayade man Air Freshener och det var värre I resten av anläggningarna kan man se en hel del samlat damm.
Cyklar som är trasiga, dålig belysning samt rep som har varit trasig i flera månader. Har flertal ggr påpekat bristerna men det verkar inte som att de bryr sig. Vi betalar pengar för att komma dit!
Det blir bara sämre och sämre för varje gång man Besöker Leos lekland. Är nu tredje helgen på rad som vi här på grund av barnkalas. Barnen tycker det är roligt men som medföljande betalande förälder så finns det mycket att önska milt sagt!!! Om man ska köpa något annat än kaffe så ska man se sig lyckligt lottad om man får det man beställde. Personalen hälsar och skojar mer med varandra än vad man lägger tid på kunderna. som råd till dig som förälder som letar efter en aktivitet med barnen en kväll eller helg. Åk inte hit om det inte är barnkalas.
Vi hade ett kalas med korv och glass för vår 5-åring. Det blev en succé men det var några saker som drog ner betyget. Informationen hade inte gått fram att ett barn inte åt gris så vi fick vänta lite på att kycklingkorven skulle bli klar vilket kan vara lite kaotiskt med 13 barn. När man bokar står det att man ska vara en vuxen med i rummet man bokar men jag rekommenderar starkt att man är fler då värden/värdinnan endast serverar maten och är inte utöver detta med på kalaset. Kanske var dumt av oss att tro att dom skulle göra mer än så men det var så vi uppfattade informationen på hemsidan.
Comment on this business

to add Leos Lekland Bromma map to your website;