facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leos Lekland

"Välkommen till Leo's Lekland i Västerås. Du hittar oss på Hällagatan på Hälla jämte Jysk och Stadium Outlet. Ett stenkast därifrån ligger Hälla Shopping och McDonalds. Här kan ditt barn leka i våra lekattraktioner eller ha sitt barnkalas där vi tar hand om allt. Ditt barn kan även delta i Leo's Sport Kidz, där barn mellan 4-8 år under 8 pass får röra på sig tillsammans med våra härliga instruktörer på leklandet. På sommarlovet kan ditt barn aktiveras genom att delta i Leo's Summer Camp, där barn under 4 dagar får sporta och leka tillsammans med nya kompisar under sommarlovet. Alla våra lekland hittar du på vår hemsida, besök oss idag för fun, sport & adventure!"
Address: Västerås
Phone: 021-127000
City: Västerås



related searches: Leos lekland ålder, Leos Lekland near me, Leos lekland födelsedag, Leos lekland pris, Leos Lekland Göteborg, Leos Lekland Borås, Leos Lekland Karlstad, Leos lekland kalas
Similar places near
Leo's Lekland Västerås Leo's Lekland Västerås 3 meter Skitigt & inte städat på toa i dessa Corona tider, äckligt!! Finns det nån ansvar...
Leos Lekland Leos Lekland 11 meter Trevligt, börjar bli lite slitet, men det bryr sig inte barnen om.
Leos Lekland Sverige Leos Lekland Sverige 32 meter Här har barnen aldrig tråkigt! Massor med rutschkanor och annat skoj. De serverar god...
Poesiparken, Öster Mälarstrand, Västerås Poesiparken, Öster Mälarstrand, Västerås 2 km Så fin lekpark, men vi saknade bäbbis gungor därav 4 stjärnor. Åk dit era barn kommer...
Rudbecksparken Rudbecksparken 4 km Slitet men välfungerande. Plus för inhägnad så tvååringen inte kan smita.
Nordic Parks Nordic Parks 5 km Nordic Parks tillverkar parkmöbler, och lekplatsutrustning med fri kreativ lek i foku...
Reviews
Det är jättebra,och det är kul,Bjud in alla att prova och uppleva.
Tyvärr blev kalas upplevelsen en flopp. Oengagerad oerfaren otrevlig värd i kombination med trist lokal. Kan ej rekommendera kalas paketet som inte är prisvärd. Ledningen borde lägga ner resurser för utbildning av personal och lägga 10kr på roligare belysning och musik i kalas lokalerna.
Lejonet Leo tog på mig mär jag spydde i toaletten: jag gillade de ej. Kan inte rekommendera att käka i deras resturang heller, det är bara råttor de säljer.
Min dotter hade så roligt. Perfekt för barnen när dom behöver röja på sig.
Det är väldigt smuts på golvet och bordet på Leos lekland Västerås. Det är värdelöst att komma och betala 526 kr för 2 barn Och 2 vuxna. Jag förstår inte att varför vuxnas betalar. Vi brukar komma med barnen men det blir sista gången.
Jag var här med min son Douglas och han älskar alltid när Lejonet Leo kommer. Så idag när han kom skulle min son krama Leo det var en lång kö så jag gick och köpte glass. Så när jag kom tillbaka hade Leo tagit min son och gömmt han i källaren.
Mycket roligt att göra, bedrövlig städning! Maten är ok, men dyr, och det är inte tillåtet att ta med egen! Crispy chicken wrap var god, men vet inte om 89 kr är rimligt för bara en wrap! Kaffet är nog mest överprisade i stan. 28 kr för enkelt kaffe??? Latte rekommenderas inte, ta vanligt ist.
Bra lekställe men som vanligt för lite personal. Dom hinner aldrig plocka undan exempelvis i restaurang området. Fullt Med skräp på alla bord och behållare. Något barn öppna brand dörren så det tjöt. Kom det någon personal? Nej. Hoppas verkligen dom anställer en extra medarbetare.
Lagom med folk, barnen hade en toppen dag med aala saker man kunde göra, somnade som stockar på kvällen
Ett kul och stimulerande ställe för barnen att komma till för att leka av sig. För det kan de verkligen göra här! Rekommenderar att åka dit efter lunch för att äta där är inget jag rekommenderar att göra. Menyn är tråkig och maten är undermålig och överprisad. Personalen visar upp tydliga brister i personlig hygien. Kostnaden för att gå in är också något som drar ned betyget. 150 kr/barn är för mycket. Det råder en viss dumsnålhet över hela stället och lite goodwill hade inte suttit fel. Låt inte ett låsbart skåp kosta 10 kronor att använda för att det endast går att öppna en gång. Sånt där blir folk bara irriterade på. I övrigt helt Ok men dröjer nog innan jag sätter min fot där igen.
Comment on this business

to add Leos Lekland map to your website;