facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leos Lekland Jö

"Välkommen till Leo's Lekland i Jönköping. Du hittar oss vid Solåsvägen jämte Brödernas, Stadium Outlet, XXL, Subway och K-Rauta. Ett stenkast därifrån ligger Dollarstore, Plantagen, Dormy, Mio och Biltema. Här kan ditt barn leka i våra lekattraktioner eller ha sitt barnkalas där vi tar hand om allt. Ditt barn kan även delta i Leo's Sport Kidz, där barn mellan 4-8 år under 8 pass får röra på sig tillsammans med våra härliga instruktörer på leklandet. På sommarlovet kan ditt barn aktiveras genom att delta i Leo's Summer Camp, där barn under 4 dagar får sporta och leka tillsammans med nya kompisar under sommarlovet. Alla våra lekland hittar du på vår hemsida, besök oss idag för fun, sport & adventure!"
Address: Jönköping
City: Jönköping


Similar places near
BIBBCON BIBBCON 2 km En återkommande nördkulturfestival på Jönköpings stadsbibliotek! BIBBCON 2019 hände...
Tändsticksmuseet Tändsticksmuseet 3 km Väldigt intressant och detaljerad information om tändsticksindustrin. Vältänkt, och v...
Reviews
Leo's lekland är en plats som mina barnbarn älskar. Vi åker dit och tar en riktig heldag tillsammans. Har man barn i olika åldrar är det bra med fler vuxna så man kan dela på sig. Finns mycket roligt även för de små barnen. Tex boll pool, små rutschkanor, studsmattor, stora lego bitar mm. Dessutom golvytan som inbjuder till spring. Det finns mat och fika att köpa. Skåp att lägga sina saker i köper man polletter till. Rekommenderar att man även låser in skorna. Finns stor gratis parkering. Slutsatsen är att barnen älskar detta ställe och som vuxen är det riktigt roligt. Det som hamnar på minussidan är att jag tycker det är lite dyrt, särskilt för den stora familjen. Vuxna får gå in gratis, två personer på varje barn.
3000 för ett kalas som blev rena kaoset på grund av noll information av personalen. När man efterfrågade info om upplägget för dagen möttes man av dålig attityd och inga svar. Bad sedan att få in kaffe till oss föräldrar vilket ledde till att hon som serverade vart sur och vresig och i frustration skickade iväg en stol.... riktigt dålig personal hit åker vi inte igen! Skäms!! Fyfan
Det är första gången besök pga mina barnbarn. Det kräver fysiska aktiviteter om man vill ha trevligt och roligt. Det är väldigt skoj.
Leos Lekland i Jönköping är superkul för barnen. De har alla möjliga rutschkanor, klätterställningar och bollhav. Det finns också möjlighet att ha barnkalas här i speciella temarum. Mat och fika går att köpa och det finns gott om sittplatser. Det kan bli rätt högljutt om det är mycket folk. Det är bäst att vara en vuxen per barn eftersom det är lätt att de springer iväg i bland alla attraktioner.
Barnen älskade leka här. Trots en del blodspilla ville lillkillen inte sluta åka rutschkana och klättra
Dagen vi var där så var det perfekt lite barn, så ungarna hade typ hela stället för sig själva Ingår påtår på kaffet Nackdelen är att dom flesta lekland är ganska dyra, vilket begränsar många att komma.
Att ta inträde för vuxen när barnen är så dyrt och vi vuxna köper ju oftast fika!! Det var så dåligt! Nu har jag lovat barnen att gå idag, annars hade jag aldrig gått. Nej det får bli yoump eller annat för barnen nu
Det blev en ganska dyr dag när man har flera barn 169kr/barn men de var nöjda och trötta efteråt. Man får inte ta med eget fika men det finns försäljning av både godis, fika och mat.
Barnen har hur kul som helst.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasJa
Personalen och faciliteter är kanonbra och värda 5 stjärnor. men entrepriserna är helt galet höga. Dessutom måste man betala för vuxna som inte är målgruppen. Detta ställe kommer att få lägga ner tids nog pga priserna.
Comment on this business

to add Leos Lekland Jö map to your website;