facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leos Lekland Sverige

Leos Lekland Sverige
Address: Truckvägen 5, 142 53 Länna, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08 559 132 31
City: Länna
Zip Code: 142 53



related searches: Leos Lekland Kristianstad, Leos Lekland near me, Leos lekland köp biljett, Leos Lekland Partille, Leos lekland kalas, Leos lekland Arninge, Leos lekland födelsedag, Leos Lekland Kungens Kurva
Reviews
INTE värt 199 kr/barn! Ge dem varsin present i stället.
Kul för små, träning för vuxna. Personalen städade konstant. Lagom med folk.
Inte så stort som de största men helt ok och därmed också lite lugnare ljudmässigt. Finns gott om saker att göra ändå för barnen. Relativt rent och städat jämfört med genomsnittet.
Fräsch och fint.
Mycket bra och rent, inte mycket folk.
Jätte bra Lekland. Har varit här några gånger och mina barn älskar det. Det enda jag saknar är att någon från personalen gick runt då och då för att många barn och föräldrar inte följer reglerna.
Personalen var supertrevliga, dock starkt underbemannade. Fick springa runt som skållade råttor. Stället är bra men blir bättre än de personalresurser som finns till hands.
Låter oss förstå att detta bygget är hyggligt perfekt att lämna in barn och barnbarn för att sedan hämta dem 3 timmar senare då dom är helt färdiga och dränerade på all energi och snarast måste placeras på ett mathak med massor av energiframkallande godsaker på tallriken.
Comment on this business

to add Leos Lekland Sverige map to your website;