facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leos Lekland Sverige

Leos Lekland Sverige
Address: Ekslingan 10, 254 67 Helsingborg
Phone: 042 - 620 00 20
City: Helsingborg
Zip Code: 254 67



related searches: Leos Lekland Kristianstad, Leos Lekland near me, Leos lekland köp biljett, Leos Lekland Partille, Leos Lekland rabattkod, Leos lekland kalas, Leos Lekland Karlstad, Leos Lekland Kungens Kurva
Similar places near
Busfabriken Lekland Busfabriken Lekland 2 km Helt ok lekland, förutom att det finns en riktigt farlig rutschkana där 4-5 åringar l...
Busfabriken Busfabriken 2 km Helt ok lekland, förutom att det finns en riktigt farlig rutschkana där 4-5 åringar l...
Reviews
Jätte mysigt med aktiviteter för barn i alla åldrar
En mycket nöjd tjej i lördags efter en liten sväng på Leos lekland. Underbart ställe för stora som små
Var på Leos lekland i Helsingborg. Jättedålig attityd redan från start av personalen vid kassan. Vi matade våran 6 månaders bebis med en barnmatsburk som vi hade med oss då dom inte sålde 6 månaders på Leos. Det fick man tydligen inte. Vad ska hon äta då? Haft bra upplevelser på alla andra Leos vi varit på men här var det otrevlig personal som inte alls hade förståelse för att bebisar äter bara viss mat.
Barnen älskar det, maten är god men kostnaderna sticker iväg snabbt om all ska äta och fika, att äta där är inget lågprisalternativ. Mycket trevlig och engagerad personal. Rent och fräscht.
Det är vad det är. Ungarna är helnöjda. Maten är svindyr, kaffet sådär och städningen inte särskilt bra. Är du vuxen får du ont i fötterna, slår i huvudet överallt och är tvungen att åka alldeles för trånga rutschkanor. Förhoppningsvis hatar du livet lite mindre efter besöket när ungarna har lugnat sig.
Lagom mycket folk kom 10.00, hjälpsam och trevlig personal men tyvärr väldigt smutsigt. Gamla godispapper, skräp och utspilld läsk inne i klätterleksakerna.
Skamliga priser. Ett lekland ska vara för alla, helt sjukt. Att ni nu dessutom börjat ta betalt för vuxna också, skäms!
Stort och massor av alternativ för alla åldrar att leka. Finns även område/plats för de mindre barnen att leka på. Barnen hade mycket rolig och det var trevliga personal vid kassan. Läste andra recensioner om lokalens städ, kan säga att det var renare än vad jag trodde. Alla toaletterna var fräscha, provade att använda nya vita strumpor och lämnade Leos Lekland med vit/ljus gråa. Bokade tid vid 15-16 och det var perfekt, fanns kanske 10 andra i hela leklandet.
Trevlig lekplats för barn. Både för små o stora barn. Några riktigt häftiga rutschkanor, wow!
Inget att klaga på i själva leklandet, fräscht och helt, men kan tycka att det bör röra sig personal lite mer i byggnaden och inte bara i kassan då många äldre barn gör precis som dem vill. Maten är väl inget att hänga i granen direkt men det funkar, och det är dyrt, men det förväntar man sig väl också. Finns möjlighet att boka kalas med mat och lek också, inget jag testat, men såg där fanns fina tema rum som barnen sitter i när dem äter.
Comment on this business

Directions to Leos Lekland Sverige with public transportation


Helsingborg Ekslingan 60 meters
2
22
Väla Centrum 230 meters
2
22

to add Leos Lekland Sverige map to your website;