facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lerkils Hamn

Address: 434 93 Kungsbacka
Phone: +4630028135
City: Kungsbacka
Zip Code: 434 93



related searches: Sandö Hamn, Lerkils hamn båtplatser, Lerkil Båtvarv, Kräftor Lerkil, Lerkil gästhamn, Seglarskola Lerkil, Sandö båt, Portlux inloggning
Reviews
Fin liten hamn. Båtar under 10m betalar 250 vilket är lite prisvärt. Vi hade lite fel med elen också på hamnen men det löstes senare
Hamnen har blivit för stor och opersonlig. Men vi har haft båt där sedan hundra år tillbaka. Syftar på min mans släkt. Men det finns glass att köpa i kiosken.
Jättefint, hyfsat med plats nu på sensommar/höst men förmodligen trångt på sommaren.
Har bara besökt själva båthamnen. Ordinärt
Urdålig service till samma pris som förstklassiga hamnar. Tar båtens namn och upplysningar men tvingar en att visa kvitto flera gånger per dag. Skötseln utlagd på krogen. Personalen som sköter kontroll och skötsel talar knappt svenska. Duschutrymmena finns i ett ruckel med urusel sanitet. Hamnen duger som nödhamn men knappast mer. Maten dock billig och bra på krogen.
Väldigt fint ställplatsrekommenderar
Stor välskött hamn med två ramper för sjösättning från trailer. Det finns gästhamn, restaurang samt en marina med försäljning av båtar och tillbehör.
Ok hamn för korta stopp, men onödigt hög avgift, 350kr för 13-15 meters båt. Dåligt städade toaletter och dusch. Bua och Varberg har lägre avgift och är inom räckhåll.
Kinda OK. Very smoll, tillräckligt med vatten att dricka. Dåligt fiske! Men en helt ok hamn.
Bästa ställe för avkoppling och fiske. Inte bad då det är båttrafik och strömmar.
Comment on this business

to add Lerkils Hamn map to your website;