facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lerkilsbaren

Lerkilsbaren
Address: Lerkils Hamn , Vallda 434 93, O, SE
Phone: +46 300 282 31
City: Vallda
Zip Code: 434 93



related searches: Kräftor i lerkil, Lerkils kiosken
Reviews
Så gott, tror det är nya ägare. Pizzan med chevre var magisk. Stort ++ till den nya servitrisen som var så glad. Liva upp hela restaurangen med sin göteborgska
Vi beställde 4 förrätter att dela på till lunch. Nu när det är ny ägare på Lerkilsbaren kommer vi bli stamkunder, för att det är de och vi värda!
Suverän service och ok mat. Läget är fräckt med utsikt över hamnen men det inkluderar även plåttak och fiskmåsar. Ok prisläge. Har inte testat pizzorna. Nu har vi testat kebab och pizzor och jag tror inte de har en egen stock... Låt bli kebaben Men pizzor var bra och läget detsamma. Dock fick vi usel service sist. Servitören är nog blind och döv? Hämtat matsedel till ett bord. Går ner tomhänt. Kommer tillbaka utan extra matsedel och går ner tomhänt igen. Så fortsätter det. Stegtävling?
Trevligt ställe precis vid hamnen i lerkil. Fulla rättigheter och otroligt god pizza. Har även kiosk och ligger precis bredvid badplats.
Trevligt, ölen serverades med sejdlar direkt från frysen, skönt en varm dag!
Länge sen vi blev så positivt överraskade som vi blev på Lerkilsbaren ! Först och främst bemötandet, glada och serviceperfekta personalen! Nya ägare så att de gamla recensionerna från 1år tillbaka gäller inte nu! Toppen meny, m bra priser och underbart gott!! Havsutsikt från takterrassen. Som schnitzel-älskare ger jag deras schnitzel 5/5! Absolut värt ett besök, med husbilen på Ställplatsen precis bredvid, båt eller över dagen! Tack!!
Vi åt pizza uppe på altanen och njöt både av magen och den fina solnedgången.
God mat, rejäla portioner och mycket god service!
Pizzeria som ligger vackert vid havet. Upplevde att pizzan hade lite för mycket ost. Var lite flottig och blött för min smak. Väldigt hjälpsam och trevlig servitris hjälpte upplevelsen del.
Nuvarande traktör gör supergod och vällagad mat! Har testat fem maträtter. Tidigare traktörer har varit sisådär, med nästan bara pizza, men nu är det på topp med fler maträtter också. Bra service. Trevlig personal!
Comment on this business

to add Lerkilsbaren map to your website;