facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lerkulans Äventyr & Allfix

Lerkulans Äventyr & Allfix

About

Lerkulans äventyr & allfix är ett äventyrs företag med många roliga aktiviteter för unga som gamla! Vi håller till i Lerkulan 6km utanför Skinnskatteberg.



"Äventyrs företag och allfix."
Address: Lerkulan 1, 73991 Skinnskatteberg
Phone: 0704921458
City: Skinnskatteberg
Zip Code: 73991


Similar places near
Vildmarksmässan Skinnskatteberg Vildmarksmässan Skinnskatteberg 4 km Varmt välkommen till Vildmarksmässan Skinnskatteberg 2021, 4:e-5:e september! Ett for...
Norstjärn Norstjärn 5 km
Lurbohallen Lurbohallen 5 km God mat och trevligt matställe.
Reviews
Helt underbart ställe. Man kan tänka sig att de borde finnas massor av mygg och flugor när man bor intill dammar och häst hagar men så är det inte såg att de har en del flyg fällor och andra ting som gör att de håller ner antalet irriterande djur.
En helt underbar ställplats. Vatten med badmöjligheter, grillplats, vissa kvällar trubadur/band , olika äventyr om man är sugen på det samt får på andra sidan bäcken där man om man har tur kan se hundarna valla dem. Härligt ställe att koppla av och ladda batterierna på. Hundvänligt Kommer absolut åka dit flera gånger i sommar.
Vi spela och sköng i flera timmar på Tommys Saloon hur kul som helst, det är även ställplats 150 utan med el 200:- , det var det ballaste ställe jag sett på länge. Det brukar vara jam kvällar här åxå. Har du inte din gitarr med, så får du låna en.
Detta stället snubbla vi över när vi skulle dra oss uppåt och fri campa. Bra platser med väldigt mysig miljö. Det finns massor med aktiviteter för den som vill. Smidig sköt dig själv lösning på det mesta. Wc dusch inga problem. För att inte tala om guldkornet saloonen. Och självklart värden Tommy. Super trevlig vistelse med ett garanterat återkommande för våran del.
Fint och trevligt ställe
Lantligt, rogivande och familjärt.
Otroligt trevligt ställe. Fräscha toaletter och duschar och vilken plats att bara vistas på wow
Väldigt trevlig ställplats, så fina omgivningar och salonen måste upplevas, mkt trevlig värd.
Är ni ute efter en ställplats utöver det vanliga? Då är detta smultronställe en perfekt plats att stanna till vid Här finns det elplatser, dusch och Wc. Husbil/vagn och tält. Miljön är fantastisk och tillfredsställer de flesta, ägarna har byggt konstgjorda sjöar, vandringsstigar. Önskar man lite mer action kan man bl.a. utöva aktiviteter såsom Jetski, guldvaskning, bågskytte, offroadåkning, skytte m.m. Sist men inte minst en otroligt häftig Saloon inredd med en massa coola prylar och instrument. Det är ett måste att besöka saloonen, sitt ner och ta en kall öl, njut av musiken, kan du lira något instrument så är chansen stor att det kan bli en Jammi'n session.
Trevligt ställe i Skinnskattebergs kommun, som har fått ett fantastiskt fint landskap där man kan ta med sig husvagnen och njuta en helg. Det finns en rejäl utomhuspool. Det finns många aktiviteter man kan få prova, t.ex Lerduveskytte...
Comment on this business

to add Lerkulans Äventyr & Allfix map to your website;