facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lerums Begravningsbyrå

Lerums Begravningsbyrå

About

Lerums Begravningsbyrå är vad man kallar för en fullservicebyrå. Lerums Begravningsbyrå verkar framför allt i och omkring Lerum, men ordnar även begravningar på annan ort.

Address: Brobacken 2D, 443 30 Lerum
Phone: +4630210813
City: Lerum
Zip Code: 443 30


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Lerums kommun, Fjällmans Begravning
Reviews
Begravningen gick ok, tyvärr blev det mycket slarvfel och bortförklaringar vid bouppteckningen. Det förstörde helheten av upplevelsen då vi trodde det var smidigt att välja att ha bpt på samma ställe.
Vi fick ett väldigt varmt och fint bemötande när vi kom in till Er. Ni vet verkligen hur man skall ta hand om människor i sorg. Magnus, du tog dig verkligen tid med allt vi önskade. Nu vilar mamma tillsammans med pappa. Stort tack. Jag ger Er alla rekommendationer man kan. Ni är bäst.
Tack för fin begravning utav mormors bortgång.
Opersonligt och slarvigt. Vi fullföljde inte "beställning" utan gick ut genom dörren, kanske var vi för ledsna för att acceptera att man inte var lyhörd för våra önskemål.
Jättetrevliga och hjälpsamma!
Jag och min bror tog kontakt med Dan på Lerums Begravningsbyrå för att få hjälp med pappas begravning. Dan fixade alla jobbiga detaljer och såg till att vi fick ett fint avslut med pappas begravning. Superbra service och alltid en god och positiv kontakt med Dan som gjorde det hela mindre tungt.
Comment on this business

to add Lerums Begravningsbyrå map to your website;