facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Less-Stress.se

Less-Stress.se

About

Stress kan förebyggas, hanteras och avhjälpas. Det handlar om att få stöd, och hjälp till att skapa och leva det liv du verkligen vill, med rätta verktyg.

Story

Jag förstår dig.

Det spelar ingen roll hur produktivt din dag har varit, det finns alltid mer du kan göra.

Du kommer hem från jobbet, har hämtat barnen, fixat kvällsmaten, barnen eller du själv skall till olika aktiviteter, åter på hemmaplan. Läxor, tvätt, lägga barnen. Förbereda inför morgondagen, möten m.m. En timme kvar att koppla av i soffan innan denna dag är slut.

Kommer på att man glömt 5 olika saker…….. tankarna kör runt i huvudet hela tiden. Vad var det nu chefen såg? Varför hade kollegorna reagerat sådär? Får jag avtalet i hamn ”and so on”. Du går till sängs, kan inte släppa tankarna och har jättesvårt att somna. Vaknar hela tiden, blir frustrerat över att det snart är dags att stå upp och att din sömn inte har varit den bästa.

En ny dag går till mötes………..
Du tänker på att du måste göra något annorlunda idag så gårdagen inte upprepas. Men.
Du kommer hem från jobbet, har hämtat barnen, fixat kvällsmaten sedan samma visa igen.

Timmarna går, dagarna går, veckorna går och plötsligt inser du att du har missat något. Du glömmer bort saker, tycker att tiden rinner iväg och tankarna går runt i huvudet på dig att du hinner inte med allt vad du har tänkt dig.

Det är här jag kommer in i bilden.

Detta är mitt ordspråk

Jag kan hjälpa dig att få tillbaka kontrollen över ditt liv. Been there done that…….

Vem är jag!

Jag vill gärna ge dig en bild på vem jag är.

Den korta versionen:

Stressexpert, Business & Life Coach med special i livet. Har arbetat med försäljning 20 år.

Den lite längre versionen:

Jag älskar att kombinera humor och ironi med ämnen som Stress, på ett sött och kärligt sätt. Jag anser att det är viktigt att allt i livet inte bara är allvar utan att det finns plats för skratt och humor.
Ett gott skratt förlänger livet sägs det.
Jag tycker om när det händer saker runt omkring mig. I min värld finns det alltid ett val. Antingen – eller. Den ena är att agera och den andra låta bli. Det är ju också ett val.

Jag gillar utmaningar. Det är att göra en skillnad, jag behöver inte rädda hela världen. Men bara känslan av att jag har gjort något, då är jag nöjd. En av mina regler är:

”Regler är till för att brytas”

Det är en av reglerna som jag har levt efter i många år. Här pratar jag inte om de regler som vi har i samhället utan om de interna regler vi har för oss själva och för andra. Det kan vara att nu måste jag göra så här, för att det är det som förväntas av mig. Vem är det som säger det och vilken regel är det. Nej, jag gör det som jag tycker om och jag kan se mig själv i spegeln efteråt och det känns bra…. då trivs jag.

Jag är född och uppväxt i Danmark på 70-talet, i Fredriksvärk , en liten by på Själland. Sedan 2007 har jag varit bosatt i Sverige. Min älskade make Jan (sedan 1996) och våra två döttrar bor i Åstorp.
Flickorna är idag 16 och 19 år gamla, varav den äldsta drabbades av diabetes 1 när hon var 6 år gammal och den yngre av ADHD. Så Ni kan se att mitt liv har haft den ena utmaningen efter den andra. Men alla motgångar har gjort mig till den jag är idag. Jag är JÄTTESTOLT över mig själv.

Så kom ihåg:

Om du pratar till dina kompisar som du pratar med dig själv, hade du förmodlingen inga kompisar kvar.
DU ÄR DIN EGEN BÄSTA KOMPIS.

De bästa hälsningar

Dorthe Svolgaard

Utbildning:

ICF Certifierad Stress Coach på Forebyg Stress ved Bjarne Toftegård www.forebygstress.dk
ICF Certifierad Business & Life coach på Manning Inspire www.sofiamanning.com
Säljare
Företagsekonomi

Address: Medeltidsvägen 5, 26532 Åstorp
Phone: +46760172425
City: Åstorp
Zip Code: 26532


Opening Hours

Monday: 10:00 - 16:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 15:00

Comment on this business

to add Less-Stress.se map to your website;