facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Let's Talk terapi

Let's Talk terapi

About

Let’s Talk erbjuder samtalsterapi, parterapi och föräldrahandledning samt coaching både till företag och enskilda personer.

Story

Samtalsterapi:
Ibland blir inte livet som man tänkt sig och det kan skapa en viss osäkerhet eller känsla av misslyckande. Många lever med föreställningen att man måste vara ”sjuk” eller ha väldigt stora problem för att gå i samtalsterapi - men så är det inte.
Samtalsterapi handlar till stor del om möjligheten att få lov att ta reda på vem du är och vad det är som hindrar dig från att leva ut din fulla potential. Många av de människor jag möter och har mött som terapeut har haft större eller mindre problem som hindrar dem i det dagliga livet.

Parterapi:
Det vi längtar allra mest efter är behovet att höra samman och ändå är det så svårt. Kärleken kan vara total lycka men också djupaste förtvivlan.
Orsakerna till att gå i Parterapi kan vara många och för vissa kan det vara så att de saknar något de en gång hade. För andra kan det vara att utveckla och förstärka det som redan finns. Ytterligare en orsak kan vara stöd och hjälp i att gå skilda vägar, för det kan vara lika nödvändigt att återförenas i kärlek, som att kunna skiljas och avsluta en relation i kärlek.

Föräldrahandledning:
Vi vill att våra barn ska veta att de är älskade, viktiga och värdefulla, men ibland har vi svårt
att förmedla detta på ett sätt som når fram, och då kan det vara skönt med lite stöttning på
vägen.
Det är inte så lätt att ”navigera” i föräldrarollen i dagens samhälle och det är vanligt att vi
kör fast i gamla hjulspår, speciellt när allt sker i ett så högt tempo, och med krav på
prestation och resultat.
Då är det lätt att komma snett i de relationer som vi tycker är de mest viktiga och värdefulla.
Jag brinner för människors välmående och vägleder familjer, föräldrar, enskilda och par att
hitta rätt i vardagspusslet och problem samt finna en balans i livet som stärker
familjebanden i både vår grundfamilj och nuvarande familj



"Familjebehandlare/familjeterapeut inom socialtjänsten i Borås, senaste 15 åren. I Borås har jag byggt upp, utvecklat och ansvarat för verksamheten Origo som är en riktad verksamhet till familjer inom Borås Stad att på egen hand kunna söka samtalsstöd för sin familjesituation. I den tjänsten har jag också haft handledning med familjehem.Min grund i samtalsterapi har jag inom psykoterapi på psykodynamisk grund, grundutbildning i drogmissbruk, grundutbildning i nätverksarbete, grundutbildning i grupparbete för barn i utsatta situationer ”Hopptornet” och grundutbildning i motiverande samtal MI och ett stort antal kurser och utbildningar under min yrkesverksamhet. Har egen erfarenhet och utbildning inom adoptions- och familjehemsområdet."
Address: Lilla Brogatan 18, 503 35 Borås
Phone: +46 705 362290
City: Borås
Zip Code: 503 35


Comment on this business

to add Let's Talk terapi map to your website;