facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Levande Föda Skeppsgården

Levande Föda Skeppsgården

About

Levande Föda i härlig skärgårdsmiljö. Varmt välkomna :-)

Story

På Levande Föda Skeppsgården har vi den längsta och mest gedigna erfarenheten och kunskapen om Levande Föda i Sverige. Här driver Anita Svensson, ägare och utbildningschef i Sverige och Europa, verksamheten sedan snart 25 år tillbaka.

Anita Svensson
Anita är den enda auktoriserade utbildaren för Levande Föda i Europa, och har mer än 30 års erfarenhet. Genom åren har hon hjälpt tusentals människor att återfå sin hälsa och energi. Anita har hållit flertalet konferenser om Levande Föda och även skrivit böcker. Hon håller i de flesta kurser på Levande Föda Skeppsgården och är även tillgänglig för privata konsultationer, läkande samtal och healing.

Levande Föda
Levande Föda är en helvegetarisk och oupphettad kost, som har en positiv och snabbläkande effekt på kroppen. Kosten innehåller inga kött- eller mejeriprodukter utan är i stället baserad på frön, nötter, säd, grönsaker, bär och frukt.

Genom olika processer såsom groddning, odling och mixning gör vi våra egna näringsrika soppor, patéer, dressingar, sallader, solbröd, smakfulla kakor, tårtor och glass.

Vi framställer även drycken Rejuvelac som används både i tillredning av maten och som hälsodryck. Rejuvelac som är gjord på vete och råg skapas genom en fermenteringsprocess. Den innehåller mycket vitaminer, antioxidanter och mjölksyrebakterier.



"1988 öppnades denna kursgård tillsammans med Levande Födas grundare Ann Wigmore som då personligen gav den första och enda auktoriseringen i Europa till detta institut. Sedan dess har kurser löpt varje vecka året runt och Anita Svensson som startade denna kursgård med tätt samarbete av Ann Wigmore jobbar ännu kvar som utbildningsansvarig och håller själv i föreläsningar och utbildningsmoment."
Address: Skeppsgården, 615 92 Valdemarsvik
Phone: 049341425
City: Valdemarsvik
Zip Code: 615 92


Reviews
Jag fick kunskap som hjälpte mig att läka min kropp från en allvarlig sjukdom
Fantastiskt ställe med lång erfarenhet och allt som behövs, skall boka ny vistelse så snart det går.
Efter att jag år 2000 fick veta att jag hade Hepatit C vilket upptäcktes på grund av höga levervärden vilket jag haft sedan 80-talet utan att veta varför ville jag göra något för att förbättra mitt hälsotillstånd och helt enkelt överleva. Levern skrumpnar pga Hepatitviruset och det är inte helt ovanligt att man får levercancer. Jag sökte efter råd och fick av en vän kännedom om Levande Föda. Efter att ha varit där två gånger och även lagt om till nyttigare föda hemma så förbättrades mina levervärden så bra att dom hamnade inom godkänt område och höll sig där under hela tiden till förra året 2018 då jag till slut fick behandling och viruset är nu helt borta. Det kan mycket väl vara så att Levande Föda räddade mitt liv. Definitivt förbättrade det min hälsa rejält och jag åker dit då och då för att hålla hälsan på topp. Man kan tydligt se och känna att denna föda är bra för kroppen. Dessutom är det väldigt avkopplande och skönt på Skeppsgården med fin natur runtom. Där kan man verkligen koppla av och återhämta sig från en stressig vardag.
Även om man är ovan vid maten så mår man väldigt bra på den. Alla var jättenöjda och överraskade när vi åkte hem. Allt är väldigt bra organiserat med lektioner och praktik. Och vi hade sådan tur att träffa så intressanta och rara medgäster. Fina omgivningar för utflykter och promenader. Vi såg 4 rådjur och 2 älgar. Så vackert. Och dessutom fint väder. Tack Anita! Vi kommer gärna tillbaka så fort vi kan!
Anita har en lång erfarenhet av levande föda. Perfekt ställe för att låta kroppen återhämta sig och läka naturligt.
Spännande med alternativ nyttig föda
Underbart ställe. Helande mat. Fin natur och lugnet finns där. En värdinna med stort hjärta
Mycket erfarna och kunniga gällande prebiotika, probiotika, groddning och vetegräs.
Underbart ställe! Såå God mat!! Anita är så kunnig!
Comment on this business

to add Levande Föda Skeppsgården map to your website;