facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lexus Munka-Ljungby

Lexus Munka-Ljungby

About

Lexus Munka Ljungby är auktoriserad Lexus-återförsäljare. Vi säljer och marknadsför Lexus samt utför service och andra bilrelaterade tjänster.

Story

Hej och välkommen till Lexus Munka Ljungby på Facebook. Här publicerar vi diverse innehåll som har med Lexus att göra och som vi tror att ni som väljer att följa sidan har glädje av.
Vi hoppas också att du som äger en Lexus eller du som drömmer om en Lexus kommer att kommentera, diskutera och publicera innehåll
som är viktigt för dig och kanske intressant och roligt för andra Lexus-entusiaster att ta del av. Klicka på knappen ”Gilla” om du vill följa oss.

De tankar och åsikter som uttrycks på denna sida är just tankar och synpunkter hos den person som skrivit dem och inte nödvändigtvis representativa för Lexus Munka Ljungbys åsikter. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som är nedsättande, otrevliga eller innehåller smutskastning av något slag. När så önskas svarar vi naturligtvis gärna på direkta kundfrågor, men var då noga med att inte utelämna några personliga uppgifter som t ex telefonnummer eller bilens reg.nummer. Om du vill att vi undersöker något specifikt som rör din bil och vi behöver närmare information, så var vänlig att kontakta oss med ett direktmeddelande för att försäkra dig om att informationen inte sprids.

Med vänlig hälsning
Lexus Munka Ljungby



"Lexus Munka Ljungby är en auktoriserad Lexus-återförsäljare och en fullserviceanläggning, som kan erbjuda allt som rör ditt bilägande. Vår målsättning är att vi i varje kundrelation ska få dig att uppleva att du blir väl omhändertagen både före, genom och efter din bilaffär, samt att du känner att du kan höra av dig till oss oavsett vad du undrar över eller eventuellt behöver hjälp med. Varmt välkommen till oss på Lexus Munka Ljungby!"
Address: Företagaregatan 17, 26632 Munka-Ljungby
Phone: 46431431020
City: Munka-Ljungby
Zip Code: 26632


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00
Sunday: 11:00 - 15:00


related searches: Lexus Sverige
Similar places near
Bilprisma Munka Ljungby Bilprisma Munka Ljungby 30 meter Här är det service på bästa sätt och på alla nivåer. Här är både jag och bilen väl om...
S.A Bil & Maskin AB S.A Bil & Maskin AB 87 meter Trevlig och kunnig personal som alltid möter en med ett leende.
framvagnsservice.se framvagnsservice.se 202 meter Toppen jobb, trevlig hjälp o bemötande, billigt.
Kåa:s Kyl & Motor Kåa:s Kyl & Motor 3 km Bilreparationer, AC, rostlagning, däcksbyten, service. Humana priser och personlig se...
Storegårds Bil & Maskin ab Storegårds Bil & Maskin ab 5 km Trevligt bemötande och kunnig personal.
Reviews
En dold pärla! Servade min Lexus här och var nöjd med upplevelsen och priset. Tack!!
Lämna bil på service. Bra kundservice och bra pris.
Super fina bilar
Du hittar inte en bättre återförsäljare.
Comment on this business

to add Lexus Munka-Ljungby map to your website;