facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lia gård

Lia gård

About

En rikare närmiljö, bördigare jord och produktion utan gifter. Erbjuda en möjlighet till lokalt odlade livsmedel, enkelt, miljövänligt och hälsosamt.

Story

En rikare närmiljö, bördigare jord och produktion utan gifter. Erbjuda en möjlighet till lokalt odlade livsmedel, enkelt, miljövänligt och hälsosamt.

Address: Liveröd, Svenshögen
Phone: 0737793662
City: Svenshögen


Reviews
Fantastisk plats med underbar personal!
Lia Gård retreatcenter ligger vackert beläget vid Koppang i vackra Østerdalen. Här går det att hitta tystnad och vilopuls, att återhämta sig efter hektiska dagar. Centret erbjuder många olika retreatprogram under hela året. Centrum är rymligt med många bra lokaler. I hjärtat finns den vackra Lia kyrka. Runt om finns flera kyrkor, en stavkyrka och ett ortodoxt kapell. Värdarna är vänliga och hjälpsamma. Standarden på rum och mat är bra och enkel. Rekommenderad!
Härligt ställe att bo på, oavsett om du vandrar, reser eller stannar ett tag. Lugn i bebyggelsen, området, den omgivande naturen och dig själv.
Underbar plats, med tid för tystnad och tillbedjan. Rekreation för en trött kropp3och själ.
En stor och spännande retreat med ett mångsidigt program, till exempel "Kreativ vecka" just nu. Den ena gruppen målar, den andra skriver texter och dikter. Alla får både teoriundervisning/samtal och individuell handledning. Stället har bra lokaler att erbjuda och flera kyrkor och kapell och fina vandringsmöjligheter. Köket tar hänsyn till olika allergier och intoleranser.
Väldigt lugnt, bekvämt och trevligt att vara där.
Stor familj reträtt!
Att bli inbjudna till "Semestervecka för vuxna" av våra goda vänner Ingeborg och Sigmund, som fortfarande är "själen" på Lia Gård, är alltid en bra upplevelse som ger ett avbrott i våra hemrutiner. Det är också ett sätt att bli mer känd i kristna kretsar.
En helt underbar och unik plats i de vackraste omgivningarna, som ger dig möjlighet att reflektera och sinnesro på sätt jag inte upplevt tidigare!! Åh, och glöm inte den underbara värden som tar emot dig med ett stort leende och som serverar god mat under din vistelse!!
Comment on this business

to add Lia gård map to your website;