facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Liba Bröd

Liba Bröd

About

Detta är Liba Bröds officiella Facebooksida där du har möjlighet att komma med synpunkter om våra produkter och sortiment samt ta del av framtida nyheter, evenemang, och erbjudanden.

Story

I vårt toppmoderna bageri i Gamlestan, Göteborg tillverkas det goda, enkla och unika Libabrödet, bestående av enbart naturliga råvaror. Bageriet och vår egen anslutande butik erbjuder förutom nybakat tunnbröd i olika varianter, dessutom klassiskt svenskt matbröd, fikabröd, småkakor, tårtor och bakelser, sallader samt välsmakande piroger i mängder av olika smaker och former. Välkommen hit och hitta din egen favorit att avnjuta direkt på plats eller att ta med hem.

Address: Lärje Stationsgatan 1, 41525 Göteborg
Phone: 031-43 45 80
es.abil@ofni
City: Gothenburg
Zip Code: 41525


Opening Hours

Monday: 07:00 - 23:00
Tuesday: 07:00 - 23:00
Wednesday: 07:00 - 23:00
Thursday: 07:00 - 23:00
Friday: 07:00 - 23:00
Saturday: 09:00 - 23:00
Sunday: 09:00 - 23:00


related searches: libabröd köpa, libabröd recept
Similar places near
Cafe Liba Cafe Liba 0 meter Liba som gör det berömda Liba-brödet har fik på Frölunda torg. Stort plus för det int...
Sweets 4 You Göteborg Sweets 4 You Göteborg 2 km Översatt av Google Bra baklava och sådant Original Good baklava and such
The Baking Mommy The Baking Mommy 3 km One stop destination for many delicious desserts
Leilas Bageri Leilas Bageri 6 km Jättegod burek samt slanac till ett rimligt pris. Det är lite trångt där inne och kas...
Blomgrens Glutenfria Bageri Blomgrens Glutenfria Bageri 8 km Bageriet som räddar mig varje gång när jag behöver något glutenfritt. Den här gången ...
Pågen AB Pågen AB 11 km Mycket trevliga människor arbetar här
Pie For Die Pie For Die 13 km
Reviews
En sådan fantastisk ren plats med kvalitetsgrejer Killen på kassa, han hette Simon så fort du kommer in på kaféet, hans leende och respekt får din uppmärksamhet. Tack för bra service och ett speciellt tack till Simon, behåll den killen.
Tyvärr har jag funnit personalens bemötande vara otrevligt och bristande i respekt gentemot kunderna i flertal besök. Under mina besök upplevde jag att personalen inte prioriterade en respektfull interaktion med kunderna. Deras attityd verkade vara avog och opersonlig, vilket skapade en obehaglig atmosfär i affären. Som kund förväntar jag mig absolut inte att personalen ska vara trevlig, men det är viktigt att bemöta kunderna med respekt och professionalism.
Ett ställe lika fantastiskt som lunch som för en fika! Fina bakverk, otroliga baklava och mat som är prisvärd och god. Dessutom svintrevlig personal som jobbar där och en allmänt härlig vibe.
Jättemysigt ställe, gissningsvis liknar det ett bageri eller café i Libanon. De har både sötsaker och annat mer matigt. Fina tårtor. Inredningen är mysig och man får känslan av att vara utomlands. På något sätt har de planterat och lyckats få olivträd att överleva utanför. Personalen är trevlig. Negativt att det kan det vara väldigt mycket folk på helgerna.
Har börjat snåla med pålägget. Pirogerna är inte lika välfyllda längre. Det var bättre för några år sen. Det känns som man tappat känslan för kvalitet och satsar mer industriellt nu. Hade priserna varit rimligare kunde man haft överseende med kvalitén. Inte det trevligaste stället att inmundiga en lunch på. Lokalen är högljud och ganska ocharmig. Alla i sällskapet kände sig ignorerade gällande servicen. Förut var servicen top notch, detta är inte längre fallet tyvärr. Uppläggningen av pirogerna är lika viktig som hur maten smakar. Först äter vi med ögonen och sedan med munnen. Ingen katastrof, men allt som allt blir det inte mer än godkänt.
Förlåt! Men dåligt kvalitet , ingen Libanesik smak, jätte lång ifrån det faktiskt. Jätte besviken då vi besökte er hela vägen från Stockholm.
Jätte dåligt, dom vet tyvärr ej ur man ska krydda sin mat. Ber personalen om hjälp med vart knivarna ligger de börjar göra narr av dig på arabiska då dom ej tror du kan.
Jättebra café och gott bakverk, kaffe och dessert
Hade en stund över och var i krokarna när jag såg att Liva var öppet. Snabbt in för en Kaffe och fralla. -Första besöket efter renoveringen och tyckte att det är kul med ett bättre café i området -Slapp köer så jag blev snabbt serverad, dessutom till ett rimligt pris, under femtiolappen. -Där finns även en hel del nybakat att köpa med sig hem för den som är sugen på något extra gott så som en tårta eller en nybakad limpa eller frallor.
Helt okej frukost vi åt men priset var så högt så att frukost för två var på ca 250 kr, man blir chockad över det! Baklawa är inte deras grej så ett minus där med, det var dyrt också! Acceptabel iaf men man är inte så taggad att åka dit igen!
Comment on this business

to add Liba Bröd map to your website;