facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Liba Bröd

Address: Lärje Stationsgata 1 , Göteborg 415 25, O, SE
Phone: +46 31 19 15 45
City: Göteborg
Zip Code: 415 25



related searches: Liba Capsules, Liba bread recipe, Liba weight loss, Lebanese bread, Beirut BRÖD
Similar places near
Bk:S Gotte Tips AB Bk:S Gotte Tips AB 4 km Har känt dom som äger affären i 30år. Alltid lika roligt å komma ditt å bara säga Hej...
Frucz Frucz 4 km Mysigt att sitta i källarplanet och titta på rörelser på Linnégatan och Tredje Långga...
Holmens Bakeshop Holmens Bakeshop 5 km Goda sallader, tillmötesgående om behov. Riktig fetaost? Nja... Brödet känns inte så ...
Bid-D Bid-D 5 km
Flower Bar Flower Bar 6 km
Beckmans Kvarterskiosk Beckmans Kvarterskiosk 6 km En trevlig grill/pizzeria. Helt klart godkänd burgare och pommes. Det blev en meny nu...
A. Mohlins Konditori AB A. Mohlins Konditori AB 6 km Goda bakelser och bröd. Enklast att köpa med, finns bara tre bord inne i butiken.
H-J Livsjour H-J Livsjour 6 km Älskar det går dit väldigt ofta med nära och kära väldigt snäll pärsonal
Reviews
En sådan fantastisk ren plats med kvalitetsgrejer Killen på kassa, han hette Simon så fort du kommer in på kaféet, hans leende och respekt får din uppmärksamhet. Tack för bra service och ett speciellt tack till Simon, behåll den killen.
Jätte dåligt, dom vet tyvärr ej ur man ska krydda sin mat. Ber personalen om hjälp med vart knivarna ligger de börjar göra narr av dig på arabiska då dom ej tror du kan.
Har börjat snåla med pålägget. Pirogerna är inte lika välfyllda längre. Det var bättre för några år sen. Det känns som man tappat känslan för kvalitet och satsar mer industriellt nu. Hade priserna varit rimligare kunde man haft överseende med kvalitén. Inte det trevligaste stället att inmundiga en lunch på. Lokalen är högljud och ganska ocharmig. Alla i sällskapet kände sig ignorerade gällande servicen. Förut var servicen top notch, detta är inte längre fallet tyvärr. Uppläggningen av pirogerna är lika viktig som hur maten smakar. Först äter vi med ögonen och sedan med munnen. Ingen katastrof, men allt som allt blir det inte mer än godkänt.
Förlåt! Men dåligt kvalitet , ingen Libanesik smak, jätte lång ifrån det faktiskt. Jätte besviken då vi besökte er hela vägen från Stockholm.
Jättebra café och gott bakverk, kaffe och dessert
Hade en stund över och var i krokarna när jag såg att Liva var öppet. Snabbt in för en Kaffe och fralla. -Första besöket efter renoveringen och tyckte att det är kul med ett bättre café i området -Slapp köer så jag blev snabbt serverad, dessutom till ett rimligt pris, under femtiolappen. -Där finns även en hel del nybakat att köpa med sig hem för den som är sugen på något extra gott så som en tårta eller en nybakad limpa eller frallor.
Helt okej frukost vi åt men priset var så högt så att frukost för två var på ca 250 kr, man blir chockad över det! Baklawa är inte deras grej så ett minus där med, det var dyrt också! Acceptabel iaf men man är inte så taggad att åka dit igen!
Rekommenderas starkt. Åker hit från Norge för deras knefe, manaish och bakelser. Grym service. Det blev missförstånd med en online order men daglig leder Adel löste det snabbt på plats. Definitivt värt besöket. Göteborgs om inte Sveriges finest.
Mycket bra service, ren och fin atmosfär, jag fika där 2 till 3 gånger i veckan
Enligt förväntningar, god mat och lugn plats att sitta och umgås.
Comment on this business

to add Liba Bröd map to your website;