facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Libanesen Sickla

Libanesen  Sickla
Address: Marcusplatsen , Nacka 131 34, AB, SE
City: Nacka
Zip Code: 131 34



related searches: Daiichi Sickla, Urban Deli Sickla
Reviews
Trevligt ställe med hyfsade priser. Sitter du ute så se upp för fåglarna. Själv fick jag bord, kläder och mig själv rejält nedbajsade av en större fågel.Mat: 3/5
Fantastiskt bemötande och bra mat. Lite dyrt för mängden mat men absolut nöjd. Tog Shawarma med kyckling on the go så oklart med rättigheter och priser på det. Hade gärna suttit där och ätit en rejäl middag om rättigheter finnes!
Riktigt dålig shawarma tallrik, förmodligen den sämsta jag någonsin ätit. Absolut inte värt 145 kr. Falafelrullen var också väldigt dålig, torr och tråkig.Mat: 1/5
Det är få gånger som jag ätit libanesiskt så har inte mycket att jämföra med. Men maten var god, stället var verkligen trevligt och personalen var vänliga. Går smidigt att kombinera med bio då SF Sickla ligger rakt över gatan.
Bra mat. Trevlig personal. Ofta mellanöstern musik vilket förhöjer stämningen
Smaken är ok men alldeles för lite mat och otrevlig personal. 5 falafflar och lite röror och sallad för 99 kr. Om man vill ha mer hummus och mahmararöra så får man betala 20 kr extra per röra. Personalen brydde sig inte ens om att jag inte var nöjd. Tror inte de vill att man kommer tillbaka. Effektiv strategi ; Sista gången för mig i alla fall.
God mat! Lite snål och dyr.
Det var behaglig musik i restaurangen när vi kom in. Vid kl. 18 isch, var vi de enda som var kvar. Musiken stängdes av. Libanesiska hamburgaren var stenhård och osmaklig, hade behövt en såg för att ta sig igenom. Vid 19 isch kommer ett pappa med sin son in, bara en liten stund kom ett par in. Musiken sattes igång och det serverades både alkohol, mat och trevlig stämning igen. Restaurangen stänger 21, så det var ju inte så att vi inte respekterade öppettider. Vi satt stilla vid vårt bord och samtalade, så det kan inte ha varit det heller. De andra drack alkohol, det gjorde inte vi.. så det måste ha varit det som irriterade till att det skapades dålig stämning, service och mat av personalen. Rekommenderar ingen att äta där!!
Åhh, vilken pärla i Sickla Köpkvarter. Så fantastisk god mat, inredning och service. Högsta betyg från mig
Trevlig restaurang med mysig inredning. Toppen med ett stort bord med plats för många, avskilt om man önskar. En kul smakupplevelse med delvis nya smaker. Vi provade lamm, kyckling och lammfärsspett och de var både smakrika och väl tillagade. Lite ovant att äta grönsaker serverade med ett långt salladsblad men med lite träning funkar det bra. Den libanesiska specialitén Tabbouli var god. De kokta morötterna känns lite överflödiga. Extra plus att det även går att köpa med mat hem, på ca 15-20 min var våra 3 rätter klara. Lite libanesisk musik i bakgrunden skulle vara trevligt.
Comment on this business

to add Libanesen Sickla map to your website;