facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Liberalerna Bengtsfors

Liberalerna Bengtsfors

About

Här möter du Liberalerna i Bengtsfors, liberal politik i Bengtsfors kommun. Vi svarar på dina frågor så fort vi kan.

Story

Välkommen till Liberalerna Bengtsfors på Facebook!

Vi ser fram emot att dela tankar och idéer för Bengtsfors utveckling, och även ta del av dina tankar. Och för att detta ska fungera väl och konstruktivt, läs gärna dessa ordningsregler nedan.

Inlägg eller kommentarer som bryter mot reglerna kan komma att raderas. Om du själv upptäcker sådant innehåll kan du anmäla det till [email protected]. Du kan också använda Facebooks egen funktion för detta, klicka då på "anmäl" som finns vid varje inlägg.

Fråga eller kritisera gärna, men följ de regler och lagar som gäller
Vårda ditt språk och visa respekt för alla som skriver här
Spamma inte sidan med upprepade inlägg, vilket kan leda till att du blir blockerad från sidan. Bedöms förseelsen allvarlig kan du bli anmäld till Facebook, med risk för att ditt Facebook-konto avslutas
Gör inte reklam
Delta gärna i diskussioner
Vi tar endast ansvar för svar som ges via Liberalernas officiella konto

Tänk på följande: det är inte tillåtet att lägga upp sådant som bryter mot Facebooks regler eller svensk lag, inklusive det som gäller enligt personuppgiftslagen. Inlägg eller frågor som är nedvärderande, rasistiska, sexistiska eller innehåller personangrepp, grova svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller ryktesspridning kommer att raderas.

Vi inom Liberalerna ser fram emot att dela tankar och idéer för Bengtsfors utveckling, och även ta del av dina tankar.

Välkommen!

Mission

I Bengtsfors får man lyckas. I Bengtsfors ska människor kunna utvecklas och förverkliga sina drömmar.

Bengtsfors utvecklas från att ha varit en nedåtgående bruksort på 1990-talet till en ort präglad av mångfald, jämställdhet, nytänkande och framtidstro. För oss liberaler är en bra skola och ett rikt kulturliv grunden för hela Bengtsfors utveckling. Ett liberalt Bengtsfors är en kommun utan inskränkthet, pekpinnar eller käppar i hjulen. Liberalerna i Bengtsfors jobbar för att vår region ska växa med frihet, kunskap och möjligheter.

Liberalerna i Bengtsfors önskar en gemensam Dalslands-kommun, där vi genom samverkan kan överbrygga geografisk isolation och nå ekonomisk vinning.

Goda utbildningsmöjligheter är nyckeln och Liberalerna i Bengtsfors strävan är att invånarna i kommunen ska ges den bästa utbildningen i landet: förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning.

Trygghet är också att bli väl omhändertagen när man behöver det och Liberalerna Bengtsfors önskar se till att maten du äter är lagad från grunden, med kärlek och omsorg! Liberalerna i Bengtsfors vill inte ha massbespisning, vi vill ha lokala kök inom skola och omsorg.

Liberalerna i Bengtsfors strävar efter att förhöja och underhålla ungdomsverksamheten.

Liberalerna i Bengtsfors värnar om Kulturskolan.

Liberalerna i Bengtsfors strävar efter att ge ungdomar arbete. Genom innovativa lösningar kommer vi att lyckas.

Address: Svarttjärn pl 3892, 666 91 Bengtsfors
Phone: 0709-37 77 10
City: Bengtsfors
Zip Code: 666 91


Comment on this business

to add Liberalerna Bengtsfors map to your website;