facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Liberalerna Uppsala kommun

About

Ingen vet bättre än du vad som passar dig. Frihet för den enskilda i kombination med ett gott socialt skyddsnät är vår väg till ett bättre Uppsala.

Story

I vårt liberala Uppsala växer människorna som individer och välfärden skapar en god livsmiljö för alla.

I vårt liberala Uppsala har vi en skola för kunskap, där alla elever blir sedda och lärarna har hög status och rätt lön.

I vårt liberala Uppsala för vi en politik, där företagen växer och blir fler och får hjulen att snurra, fler kommer i arbete och skatteintäkterna ökar.

I vårt liberala Uppsala har vi en integrationspolitik som minskar klyftorna och ser styrkan i mångfalden.

I vårt liberala Uppsala välkomnar vi alla som söker sig hit för att bo, studera, arbeta eller starta företag.

I vårt liberala Uppsala har vi en hållbar miljö och en stads- och landsbygdsutveckling som utgår från social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

I vårt liberala Uppsala har vi ett rikt kulturliv, en aktiv fritid, kreativa miljöer och möjligheter för Uppsalabor att forma sina liv.

I vårt liberala Uppsala ska alla kunna få livspusslet att gå ihop. En tydlig liberal politik gör livet bättre och människors vardag enkel och fridfull.

I vårt liberala Uppsala är vi jämställda och vi har makten över vår kropp och vår själ.



"Liberalerna är Uppsalas socialliberala parti. Vi tar strid för varje människas frihet att forma och ta ansvar för sitt eget liv. Det har liberaler gjort i århundraden och vårt arbete fortsätter för att identifiera, bekämpa och riva hinder för Uppsalabornas frihet.Vi vill skapa jämlika förutsättningar för människor. Vi vill get alla möjligheten att förändra och påverka sin livssituation. Vi vill att alla människor ska känna trygghet i samhället med stabila system som ger stöd och nya livschanser."
Address:
Phone: +4618103480
City: Uppsala



related searches: Liberalerna Uppsala län, Centern Uppsala
Similar places near
Liberalerna Region Uppsala Liberalerna Region Uppsala 1 meter Frisk som sjuk, barn som vuxen, invånare som medarbetare -Liberalerna sätter alltid m...
Socialdemokraterna i Uppsala Socialdemokraterna i Uppsala 230 meter Välkommen till Socialdemokraterna i Uppsala kommun. Här berättar vi om vår politik fö...
Kristdemokraterna Uppsala Kristdemokraterna Uppsala 774 meter Följ oss i arbetet för ett tryggare Uppsala för dig, din stad och din familj!
Moderaterna i Uppsala län Moderaterna i Uppsala län 880 meter Jag blev otrevligt bemöt i växeln av Susann och fick inte de svar jag sökte! Jag må ...
Volt Sverige Volt Sverige 1 km Volt är ett ungt paneuropeiskt parti. Vi är varken vänster eller höger, vi hittar lös...
Feministiskt initiativ Uppsala Feministiskt initiativ Uppsala 145 km För att hålla dig uppdaterad om vad som händer i Feministiskt initiativ Uppsala http:...
Comment on this business

to add Liberalerna Uppsala kommun map to your website;