facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidéns Möbler

About

Möbelaffär i centrala Dalarna



"Mer än 120 år av möbler i Säter, Dalarna med ett handplockat sortiment av framförallt skandinaviska möbeltillverkare. Unik möbelutställningen, som i sig är värd ett besök. Egen gardinateljé och ett stort urval av textilier."
Address: Västra Långgatan 2, 78330 Säter
Phone: +46 (0)225 59 61 15
City: Säter
Zip Code: 78330



related searches:
Reviews
Ett välsorterat alternativ till stora Ikea och du får bra hjälp av personalen och dessutom slipper du hemska självskaningen
Jag bor i Västerbotten och har ändå fått personlig service utöver det vanliga. Snabba mejlsvar med personlig ton, de skickade min möbel snabbt via DHL, är känns genuint intresserade av min kundnöjdhet!
Mycket fina möbler med kända märken. Och alltid bra service. Fina gardiner/tyger mm inredning.
Har väntat över en månad på att få tillbaka köpeskillingen för en felaktigt lagd order. Trots flera email och korrespondens inga pengar. Superdåligt.. vet inte hur jag ska göra. Trodde de var en seriös möbelhandlare. Icke.
Råkade beställa vit tavelhylla istället för den i ek. De hanterade fantastiskt bra. De skickade nya hyllor, returfraktsedel och faktura på mellanskillnaden på en gång, och dessutom med trevligt bemötande.
Mycket trevlig personal samt fantastiskt fina möbler hälsar Irene &Claes-Göran
En av de bättre möbelvaruhus. De är inte så strömlinjeformade som andra möbelaffären. Det finns lite blandade stilar. Snygga möbeltyger har de oxå. Bra service
Upplevde butiken som svårmanövrerad eftersom allt är så utspritt.
Tillmötesgående personal o en vackert möblerad butik. Vi kommer tillbaka
Väldigt hemtrevlig möbelbutik långt ifrån de stereotypa alternativen
Comment on this business

to add Lidéns Möbler map to your website;