facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidingö Bilforum

Lidingö Bilforum

About

Köper säljer byter



"SÄLJER-KÖPER-BYTER-FÖRMEDLARVår målsättning är att bygga upp ett gott rykte med nöjda kunder över hela landet. Vi har lång erfarenhet inom bilbranschen och har stora ambitioner att leverera fina objekt med bra historik för att skapa en långvarig relation med kunden. Vi vill att en bilaffär hos oss ska gynna både oss och dig som kund. Det ska kännas tryggt att ha gjort affär hos vår bilfirma, vi vill ge dig tryggheten och en bil som kommer att ge dig mycket glädje oavsett om det är en renodlad sportbil eller en familjebil. Vi vet att ett gott rykte betyder allt för ett företag som vill nå toppen. Vårt motto är att en nöjd kund är den bästa reklamen, Lidingö Bilforum presterar för att du ska vara nöjd."
Address: Vasavägen 76, 181 41 Lidingö
Phone: +46101298860
City: Lidingö
Zip Code: 181 41


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Lidingö Bilforum Flashback, Lidingö bilforum Allabolag
Reviews
Försökt hitta en billig lösning på ett elektriskt problem på min bil under en tid. Återförsäljarens lösning kostade tusenlappar, andra verkstäder ville ha mindre men inte "bekvämt" billigt. Visste inte att Lidingö Bilforum hade verkstad, något jag nu är mer än nöjd att känna till. Kostade under tusenlappen och bilen lagade medans jag väntade. Stora tummen upp!
Var där och provade deras MrCap rekond och kan bara säga att wow allt var super smidigt och de var trevliga och tillmötesgående!
Jag jobbar i bilbranschen i 20 år och aldrig träffat någon säljare med så mycket yrkeskompetens, vänlighet och bra service. Jag köpte en BMW och om vill sälja min bil; 100% går BARA till de igen.
Åkte ner till Lidingö från Norrbotten för att köpa en Audi A4 Allroad på Lidingö bilforum. Klockren service från Amanda där hon bland annat erbjöd sig att hämta upp mig från Stockholm C när jag anlände med tåget, detta var mycket uppskattat! På eget initiativ såg de till att ordna fram dubbade vinterdäck till bilen så att jag skulle kunna känna mig säker på vinterväglaget uppe i norr. På hemfärden visade det sig att en positionsgivare till halvljusen var trasig, detta ordnade LBF upp otroligt smidigt och utan gorm. Jag är otroligt nöjd med hur LBF har hanterat försäljningen och framförallt min nya bil
Köpte en M235 och måste säga att servicen har varit helt underbar. Speciellt från Simon som jag hade kontakt med. La märke till att baklyktan var spräckt och Simon löste det direkt genom att beställa en ny lykta åt mig och på väg hem till Malmö så fick jag upp en varning om att oljan behövdes fyllas på. Pratade med Simon som sa att jag skulle köpa olja på BMW och att dem står för kostnaden. Riktigt trevliga personer som jobbar där och kommer definitivt rekommendera dem till alla.
Bilen motsvarade förväntningarna från annonsen vilket verkligen inte alltid är fallet, både hos handlare och privatpersoner på Blocket och priset var rätt. Det blev en smidig affär. Ända tills jag insåg att ett av sommardäcken som följde med bilen och mig till Karlstad, var till en annan kunds bil... Men det löste de genom att en fredagskväll åka Lidingö-Karlstad tur och retur, bara för att ge mig rätt däck. Snyggt! En annan issue är att hjulbultsnyckeln som följde med bilen inte passar i låsen som sitter i hjulen. Men det ordnar Autowåx nästa vecka och Lidingö Bilforum AB betalar.
Köpte bil av killarna och är supernöjd med hanteringen av ett fel på bilen. Allt betalas av företaget och jag blir supernöjd ca 10.000:-. Extremt bra service, vilket är sällsynt idag. Inget ifrågasattes utan det löstes smidigt. Tvätten på bilen var också i överkant. Riktigt stiligt med en ren och fräsch bil när man kommer och provkör. . Jag handlar nästa bil här om dom har mitt kommande objekt inne! Tack grabbar för bra service!
Helt fantastisk personal. Har både köpt o bytt in Bil hos dom. Önskar dom allt gott / Carlos
Sålde min bil till LBF. Trevliga men framför allt anständiga. Håller vad de säger.
Väldigt nöjd med servicen jag fick av Simon! Bilen levererades hem utanför Karlstad och min gamla bil tog de med i inbyte på hemvägen. När jag vid leverans upptäckte en liten skada på dörren erbjöd han sig utan krångel att stå för kostnaden att fixa den. Suveränt! Enda negativa jag kan komma på var att baksätet verkar ha blivit glömt att torkats av invändigt, gammal kletig dricka i mugghållaren bla. men ingen större fara i det stora hela!
Comment on this business

Directions to Lidingö Bilforum with public transportation


Hantverkshuset 80 meters
201
Korsfararvägen 120 meters
Hersby åker 210 meters
201
Frimurarhemmet 290 meters
921
Folkhögskolan 300 meters
201

Reviews, get directions and contact details Lidingö Bilforum.

Lidingö car dealership

opening hours, reviews, map, satellite view. Lidingö Bilforum address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Lidingö Bilforum. On this website you can share your comments and experiences about Lidingö Bilforum with other people.

to add Lidingö Bilforum map to your website;



Similar places near
Bilfrid Bilfrid 704 meter Professionellt och trevligt bemötande! Mycket nöjd efter tvätten av bilen och i konta...
Autoropa Autoropa 760 meter Var där i egenskap av transportör, men blev vänligt bemött av trevligt folk!
Lidingö Bilcenter AB Lidingö Bilcenter AB 1 km Lite dyra kan man tycka men med tanke på deras engagemang är de väldigt prisvärda. Ot...