facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidingö Saluhall

Lidingö Saluhall

About

Lidingö Saluhall är din lokala handlare som säljer chark, ost, färsk fisk och skaldjur. Vi håller i grillkvällar, skaldjursbufféer och sköna AWs

Story

Vi som driver Lidingö Saluhall är två unga kockar med massor av erfarenhet från restaurangbranschen. De senaste tre åren har vi drivit ett bemanningsföretag för kökspersonal och vi har bemannat på såväl mindre kvarterskrogar som Stockholms största koncerner.

Önskan om att få öppna något eget har alltid funnits närvarande. Att få ha en egen oas där kreativ matlagning kan få plats.
En plats där människor kan mötas, där matglädje är i fokus. Vi serverar smakrika luncher med utgångspunkt i den svenska husmanskosten med mycket fisk och skaldjur. I vår gedigna delikatessdisk finns det mesta som går att önska, allt ifrån grottlagrad gruyer till biffen vi själva hängmörar eller humrarna vi budar in tidigt om morgnarna.

På Lidingö Saluhall ska man alltid känns sig välkommen. Personalen delar gärna med sig av sin kunskap och är alltid beredda att ge ett middagstips.
I vår restaurang finns 90 sittplatser inomhus och 45 platser utomhus. På helgerna dukar vi upp en smakrik brunch för hela familjen.
På fredagar bjuder vi in till After work på Saluhallen. Vi sätter på lite avspänd musik och tar fram en a la carte meny med bl.a råbiff och moules mariniéres.
Vill du hellre skapa ditt eget fredagsmys hemma kommer vi snart att sälja en fredagskasse, redo att plocka med sig hem eller få levererad direkt till dörren.
Kassen komponeras efter antalet personer ni är och innehåller en trerätters middag.

Address: Pyrolavägen 7, 181 60 Lidingö
Phone: 08-4462320
City: Lidingö
Zip Code: 181 60


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:30
Tuesday: 10:00 - 18:30
Wednesday: 10:00 - 18:30
Thursday: 10:00 - 18:30
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 10:00 - 16:00


related searches: Bryggan Lidingö, Lidingö Nyheter, 450 Gradi lidingo, ICA larsberg, WKB Gärdet, Eatery gärdet, Melanders Fisk
Similar places near
Papilles ost & chark Papilles ost & chark 3 km Så gott tack för att ni finns
Reviews
Toppklass på både råvaror och färdig-mat. Suverän service av kunnig personal och utbudet är varierat och håller mycket hög kvalitet.
Jultallrik till Capio VC under all kritik. Inga smaker och inte ens potatis fick vi. Besviken personal. Lycka till nästa år
Trevlig atmosfär, likaså personal. Bra utbud. Snart ett nytt besök
Akta er för saltade räkningar. De lägger på helt godtyckligt. 14 räkor kostade mer än 900 kr kg
Trevligt bemötande och bra produkter!
Trevliga, kunniga och massor med spännande mat
Fantastiskt goda räkor!! Även oxfilén gjorde succe hos barnen. Stort tack!
Snal sallads buffe och smaa portioner , ganska fullt, och servicesn var svag
Goda luncher. Trevlig personal återkommer gärna för lunch när jag jobbar hemma.
Nästan för billig lunch för den kvalitén
Comment on this business

to add Lidingö Saluhall map to your website;