facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidköpings Biltjänst AB

About

Vi köper, byter och säljer begagnade bilar.
Vi hjälper även till med uppdragsförsäljning.



"Biltjänst säljer nya och begagnade bilar i Lidköping och Vara. Vi har även serviceverkstad för alla märken, däckhotell, biluthyrning samt bärgningstjänster. Biltjänst säljer nya Huyndai, Opel, Peugeot samt Fiat. Välkommen till våra anläggningar i Lidköping samt Vara."
Address: Västgötagatan 253, 531 43 Lidköping
Phone: 0510-222 66
City: Lidköping
Zip Code: 531 43



related searches:
Similar places near
Lidköpings Biltjänst AB Lidköpings Biltjänst AB 146 meter Bra service och hjälpsamma när vi köpte vår Volvo v60 i Juli 2022. Tyvärr fick vi mot...
Toveks Bil Toveks Bil 349 meter Bilaffär med bilar... Trevlig personal och stort utbud av fordon. Mycket bra laddare ...
Motor Trend AB Motor Trend AB 488 meter Trevlig hjälpsam personal samt bra verkstad.
KrumsBilcenter AB KrumsBilcenter AB 655 meter 1,5 timmar en v anlig lördag... skitdåligt
HRM Bil AB HRM Bil AB 664 meter När man söker det lilla extra så är detta platsen att besöka.
Härene Bil AB Härene Bil AB 680 meter Ett mycket trevligt bemötande av den trevliga försäljningspersonalen chefen och hans ...
Lidbil Lidbil 2 km Super proffsigt företag, kanon bra kundservice och mycket trevlig personal. Det var v...
Lidköpings Husbilar Lidköpings Husbilar 4 km Helt outstanding service att mitt i sommaren ta sig tid att hjälpa oss laga bordet i ...
Reviews
Bra service och hjälpsamma när vi köpte vår Volvo v60 i Juli 2022. Tyvärr fick vi motorproblem med bilen nu i december. Som tur var ingick en försäkring via biltjänst som täckte allt från bärgning till felsökning och reperation. Väldigt bra! De var väldigt snabba med återkoppling, jag ringde på lördag förmiddag och redan samma kväll hade bärgaren hämtat bilen och på tisdagen var bilen reparerad. Kan inte annat än rekommendera Biltjänst!
De lurar folk med erbjudande. Vi köpte tre bilar december 2020 och då hade de på erbjudande "räntefritt i 60 månader för bilar upp till 200 000kr". Nu har det bara gått 2 år och 2 månader sen vi köpte och räntan ligger på 2.7%. Vara uppmärksam när ni köper bilar speciellt om de kommer med erbjudande. Ställ tillräckligt frågor och be de skriva på papper och stämpla det ni kommer överens. Lita inte på det de säger muntligt!!!
Svårt att komma fram på tel. 30min väntan på plats 1 i kön. Bra servicemottagning.
Rekommenderar starkt! Proffsigare personal med bra bemötande samt kunskap får man leta efter! Vill speciellt rikta ett stort tack till säljaren Bianca för smidig affär! Super nöjd med min nya bil!
Trevligt bemötande och bra service som visat sig räcka längre än bara ”runt hörnet”. Vem som helst kan kränga en bil och sedan strunta i kunden i efterhand. Lidköpings Biltjänst har däremot visat att de är beredda att hantera frågor och oväntade symptom som dyker upp i efterhand. Stort plus för en bilgaranti som fungerar i praktiken och helt utan självrisk. Inför köpet hade jag några synpunkter som de fixade till och jag hämtade bilen några dagar senare. Har nu haft bilen fyra månader och är fortfarande nöjd. Sammanfattningsvis en bilfirma jag kan tänka mig handla hos igen!
Jäkligt oseriösa svarar inte på tel eller mail och när man kommer till butik och ställer frågor så vill dom inte svara
Fint företag och trevlig personal som är tillmötesgående!
Mycket bra service rakt igenom. Åkte från Helsingborg för att köpa en bil. Andrea som var den ansvariga säljaren gjorde ett gediget jobb med att besvara alla mina frågor. Blev hämtad på stationen och allt flöt på bra.
Jag skulle provköra en bil. Den hade bensin för 8 km och svårt startat pga dåligt batteri. Inget Jag rekommenderar.
Aldrig mött en drygare säljare i mitt liv... Första killen in på vänster. Blir aldrig ett bilköp där!
Comment on this business

Directions to Lidköpings Biltjänst AB with public transportation


Änghagen 110 meters
1
106
116
200
Lidköping Östra Margretelund 180 meters
1

to add Lidköpings Biltjänst AB map to your website;