facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidl

"Lidl är butiken där du kan handla mat av högsta kvalitet till bästa pris. Vi har över 200 butiker i Sverige där svenska och ekologiska produkter samsas med utvalda utländska delikatesser. Dessutom har vi även ett stort och varierat utbud av varor för hela hemmet och trädgården. Vi är Europas största matvarukedja vilket ger oss fantastiska möjligheter när vi förhandlar med odlare och producenter. Det gör att priset blir bättre för dig i butiken men den höga kvaliteten blir densamma. För oss är det viktigt att bidra till hållbar och ansvarsfull odling av råvaror. Därför satsar vi bland annat på vårt ekologiska sortiment som fortsätter att växa. Vi har idag närmare 200 egna ekologiska varor och det kommer bara bli fler. Välkommen in till oss!"
Address: Hildelundsvägen 1, 732 33 Arboga
Phone: +46201908070
City: Arboga
Zip Code: 732 33



related searches: Lidl Prospekt, Lidl online, Lidl Karriere, Lidl Connect, Lidl Berlin, Lidl e, LIDL near me, Lidl Adventskalender
Similar places near
Coop Coop 1 km Bra butik, trevlig men ledsen personal pga dåliga chefer som inte klarar driva butike...
Reviews
LIDL i Arboga är mycket trevlig butik. LIDL i Arboga  har mycket bra sortiment av matvaror. Mycket bra urval av olika importerade varor som kött, mejeri och frukt från olika länder. Lätt att tasig till butiken. Trevlig peronal. Rent. Bra med parkering.
Wow! Vilken skillnad det blev! Så mycket ljusare, fräschare, mysigare, lugnare...och bäst av allt..jag kände mig inte stressad. Vilket jobb ni har gjort!
Super bra, handlar alltid här!
Bra utbud och billigt, dock flera i personalen som va lite otrevliga
Dom har det mesta
Ofta stämmer inte annonserat/uppmärkt pris med vad som sedan dras i kassan.
Mycket trevligt personal fick hjälp med Lidl + kortet trots att det var många kunder i affären. Tack till alla anställda
Alltid såå trevlig personal som e väldigt hjälpsamma.
Synd bara att allt deras eget bakade bröd är svart och torrt
Bra ordning och välfyllt
Comment on this business

to add Lidl map to your website;