facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidl

"Lidl är butiken där du kan handla mat av högsta kvalitet till bästa pris. Vi har över 200 butiker i Sverige där svenska och ekologiska produkter samsas med utvalda utländska delikatesser. Dessutom har vi även ett stort och varierat utbud av varor för hela hemmet och trädgården. Vi är Europas största matvarukedja vilket ger oss fantastiska möjligheter när vi förhandlar med odlare och producenter. Det gör att priset blir bättre för dig i butiken men den höga kvaliteten blir densamma. För oss är det viktigt att bidra till hållbar och ansvarsfull odling av råvaror. Därför satsar vi bland annat på vårt ekologiska sortiment som fortsätter att växa. Vi har idag närmare 200 egna ekologiska varor och det kommer bara bli fler. Välkommen in till oss!"
Address: Roslags Vägen, 184 40 Åkersberga
Phone: +46201908070
City: Åkersberga
Zip Code: 184 40



related searches: Lidl Prospekt, Lidl online, Lidl Angebote, Lidl Angebote ab Montag, Lidl Karriere, Lidl Connect, Lidl wiki, Lidl in der Nähe
Similar places near
ICA Kvantum Åkersberga ICA Kvantum Åkersberga 751 meter Måste nog vara den snålaste butik jag varit inne i. Dom flesta butiker har en back me...
Reviews
Tycker dom har bra varor butiken lite mindre än på andra platser, ska visst byggas ett större! Det ser jag fram emot, så det blir mer konkurrens mot ica &Coop. Bra parkering i anslutning till butiken.
Inte den bästa butiken men den närmaste för mig. Lite rörigt och oengagerad personal.
En trevlig butik men saknar vissa saker, Varför säljer de inte tomatpuré? Handlar mest hos ICA för där finns allt.
Har blivit en riktig butik med bra utbud.
Är klimatsmarta säljer kassar med gårdagens frukt och grönt samt matbröd för 20kr eller 10kr. Bra utbud på övriga varor. Trevlig personal.
Väldigt mörkt och röfigt
En kö på ca 20 kunder och bara en kassa öpen. Tror inte ska handla där mer.
Denna butik har ett bra blandat innehåll. Fräscha grönsaker och färska livsmedel. Rent och fint. Gott och välbakat bröd. Passa på att handla bröd innan kl 1100 annars har någon annan ätit upp godsakerna.
En ok lidl butik, har det vanliga utbudet, avviker inte på nått särskilt sätt. En del varor är dyrare andra billigare än närliggande butiker. Luktar ganska illa när man kommer in.
Liten och behändig. Tömning varje fredag när sommarstugorgästerna passerar. Ombyggnaden av vägar och parkeringsplatsen gör det krångligt att slinka in. Jag tycker personligen att det är jobbigt att det alltid sitter tiggare utanför.. Underviker därför att handla när tiggare sitter utanför. Dels för att jag själv inte har så mycket pengar att handla för och kan inte skänka bort när jag behöver till min egen föda.
Comment on this business

to add Lidl map to your website;