facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidl Kungsängen

Lidl Kungsängen
"Lidl är butiken där du kan handla mat av högsta kvalitet till bästa pris. Vi har över 200 butiker i Sverige där svenska och ekologiska produkter samsas med utvalda utländska delikatesser. Dessutom har vi även ett stort och varierat utbud av varor för hela hemmet och trädgården. Vi är Europas största matvarukedja vilket ger oss fantastiska möjligheter när vi förhandlar med odlare och producenter. Det gör att priset blir bättre för dig i butiken men den höga kvaliteten blir densamma. För oss är det viktigt att bidra till hållbar och ansvarsfull odling av råvaror. Därför satsar vi bland annat på vårt ekologiska sortiment som fortsätter att växa. Vi har idag närmare 200 egna ekologiska varor och det kommer bara bli fler. Välkommen in till oss!"
Address: Pettersbergsvägen 1 , Kungsängen 196 36, AB, SE
Phone: +46 20 190 80 70
City: Kungsängen
Zip Code: 196 36


Opening Hours

Monday: 09:00-20:00
Tuesday: 09:00-20:00
Wednesday: 09:00-20:00
Thursday: 09:00-20:00
Friday: 09:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 10:00-18:00

Similar places near
Coop Forum Coop Forum 540 meter
Coop Konsum Tibble Coop Konsum Tibble 793 meter lite trångt och mycket dyrt, personalen frågar efter lägg när man hämtar ut paket äve...
Coop Konsum Coop Konsum 2 km Helt och rent, men är nog en av de dyrare i området.
Reviews
Bra och billig mat, särskilt kötthalten på kött och korv gör att jag föredrar Lidl framför andra butiker. Visst det är andra märken än vi känner igen men kvaliteten är är hög och lite annat sortiment är uppfriskande och intressant att utforska.
Alltid fräscht o fint.
Gratis laddning av din elbil medans du handlar, här är ni på spåret Älskade Liiideeel
Ett tips är om man ser att det är långa köer så öppna flera kassor. Inte bara jag som blev frustrerad över att det bara var 2 kassor öppna, kunder som trängdes för en yoghurt och rabatter som inte fungerade.
Funkar ,, men fibblar med priserna som fan ,, Ena veckan typ 16,90 nästa vecka ord pris 19,90. Sen 19,90 som veckans klipp !!
Där kan man hitta allt man behöver.
En fräsch och trevlig butik. Önskar de hade mer personal.
Fräsch butik, trevlig personal, möjlighet till toalett om man frågar personal. TRE SNABBLADDARE! Som elbilsförare behöver inte oroa sig för kö och att någon inte fungerar! Hade jag bott i Stockholmsområdet hade jag flyttat hit alla gånger.
En Lidl som är lite större än snittet. Bra läge. Gott om parkering och trevlig personal. Hjälpsamma vid behov. Sortimentet lite bredare än det normala.
Bra affär med mycket bra varor...rent och snyggt
Comment on this business

to add Lidl Kungsängen map to your website;