facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidl Nynäshamn

"Lidl är butiken där du kan handla mat av högsta kvalitet till bästa pris. Vi har över 200 butiker i Sverige där svenska och ekologiska produkter samsas med utvalda utländska delikatesser. Dessutom har vi även ett stort och varierat utbud av varor för hela hemmet och trädgården. Vi är Europas största matvarukedja vilket ger oss fantastiska möjligheter när vi förhandlar med odlare och producenter. Det gör att priset blir bättre för dig i butiken men den höga kvaliteten blir densamma. För oss är det viktigt att bidra till hållbar och ansvarsfull odling av råvaror. Därför satsar vi bland annat på vårt ekologiska sortiment som fortsätter att växa. Vi har idag närmare 200 egna ekologiska varor och det kommer bara bli fler. Välkommen in till oss!"
Address: Nynäshamn
Phone: +46201908070
City: Nynäshamn



related searches: ICA Maxi Nynäshamn, Lidl reklamblad, Lidl Öppettider, Willys Nynäshamn, Lidl Uppsala, Lidl Sweden, Lidl Gothenburg, Lidl skor
Similar places near
Vallfari Islandshästförening Vallfari Islandshästförening 811 meter Välkommen till Vallfari islandshästförening. Här lägger styrelsen, kurs & tävlingsgru...
Florahonung Florahonung 1 km Biodling och försäljning av närproducerad honung i Nynäshamn.
Reviews
Bra butik har det mesta av urval.mat-skor-strumpor+lite blandat en bra matvaruaffär
Jag köpte blåbär och andra produkter. Jag gick hem och kollade kvittot. Blåbär var på 74,90 men när jag valde att köpa låg den på 49,90sek . Jag gick till affären igen och priset fanns inte längre på hyllan. Jag pratade med en anställd och han sa till mig att han inte vet vad som hände, varför priset försvann, men om jag vill lämna tillbaka produkten och få pengarna. Jag sa till dem att produkten redan fanns hemma och att det var för sent att ta tillbaka den. Mina barn äter redan blåbär. Sedan ryckte han på axlarna och sa att han inte kunde hjälpa mig. väldigt frustrerande.
Ganska bra med varer men en del mögel i Bröd hyllan fy
Lidl är ok. Men extremt svårt att hitta personal ute i butiken när det behövs.
Jag älskar Lidl och den här butiken är sannerligen inget undantag. Mycket välsorterad butik mycket välfyllda hyllor och frys och kylfiskar mycket fräsch frukt och grönt avdelning. Alltid kul med lite udda varor i utbudet. Butiken var verkligen ren och fräsch samt att det verkligen går blixtrande snabbt i kassorna.
Har mycket saker och inflationen har it tagit i Lidl lika mycket som tex ica
Kändes väldigt trivsamt där. Inte så långa köer och dessutom riktigt bra priser.
Trevlig personal, svårt att komma bland hyllorna eftersom jag sitter i rullstol
Fräscha, färska å krispiga grönsaker finns att köpa på Lidl i Nynäshamn Frukterna är oxå super Trevlig å hjälpsam personal å butiken erbjuder mycket annat intressant att fästa ögonen på. De konkurrerar bra med övriga butiker gällande priser.
Blir alltid frustrerad inne på Lidl?! Det känns som om det har svårt att välja mellan att vara ett Rusta eller ett Willys. Det finns mycket av allt...och egentligen ingenting..
Comment on this business

to add Lidl Nynäshamn map to your website;