facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidl Rinkeby

"Lidl är butiken där du kan handla mat av högsta kvalitet till bästa pris. Vi har över 200 butiker i Sverige där svenska och ekologiska produkter samsas med utvalda utländska delikatesser. Dessutom har vi även ett stort och varierat utbud av varor för hela hemmet och trädgården. Vi är Europas största matvarukedja vilket ger oss fantastiska möjligheter när vi förhandlar med odlare och producenter. Det gör att priset blir bättre för dig i butiken men den höga kvaliteten blir densamma. För oss är det viktigt att bidra till hållbar och ansvarsfull odling av råvaror. Därför satsar vi bland annat på vårt ekologiska sortiment som fortsätter att växa. Vi har idag närmare 200 egna ekologiska varor och det kommer bara bli fler. Välkommen in till oss!"
Address: Rinkebytorget 1, 16371 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-555 570 00
City: Spånga
Zip Code: 16371


Opening Hours

Monday: 09:00 - 20:00
Tuesday: 09:00 - 20:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 19:00
Sunday: 10:00 - 19:00


related searches: Rinkeby Matcenter öppettider, Rinkeby Centrum ÖPPETTIDER
Similar places near
Rinkeby Orient Livs Rinkeby Orient Livs 100 meter Alldrig igen, litet och finns inte mycket här
Trainingpalace.com Trainingpalace.com 477 meter Webshop for Sportnerds
Safe Side Safe Side 2 km Barnsäkra produkter sedan 1991.
Erikshjälpen Second Hand Spånga Erikshjälpen Second Hand Spånga 2 km Nja ingen värdig efterföljare till Erikshjälpen men visst kan man göra småfynd. Tyvär...
Kaffekvaern Kaffekvaern 2 km Utmärkt utbud av te, samt kaffe. Choklad och kakor därtill.
ICA Supermarket Spånga ICA Supermarket Spånga 2 km Bra avstånd, inga köer och leende personal
Dennis Kött & Charkuteri Dennis Kött & Charkuteri 2 km Nästan 5 Corona säkert Personal som är på TOPP!
Åsas Fisk Åsas Fisk 2 km Mycket bra kvalitet, utbud och service.
Spånga krukmakeri Spånga krukmakeri 2 km Spånga krukmakeri
Monkan&PA Monkan&PA 2 km Monkan&PA Samlare av modern svensk design från 1900-talet med fokus på keramik. Köper...
Reviews
Vissa matvaror köper jag bara i Lidl, fina priser och bra kvalitet på allt
Bra varor till bra priser. Mycket kunnig hjälpsam personal.
Alltid kaos på morgonen och vissa varor enligt personalen är antingen ej levererade eller slutsålda, fast samma varor finns på andra Lidl på annan ort.
Väldigt stor affär till ytan. Det finns många olika matvaror från olika hörn av världen till ett lågt och bra pris. Fräsch och ren affär med rulltrappa ner.
Helt okej storlek. Stort utbud på frukt och grönt vilket alltid är fräscht. Bröd och bakverk avdelningen var helt okej. Butiken skulle nog behöva moppas lite oftare. Lätt att hitta i butiken. Personalen var trevlig. Tror inte det fanns några snabbkassor.
Jobbigt kassa/kö system.
Ok sortiment, det bästa är när de tar in vanliga märken till förmånliga priser. Äxkliga gamar dock som går igenom alla kläder och tar sönder förpackningar. Bete er för fam. Senast jag köpte en falafel salad lunch låda hade någon gam öppnat förpackning och snott dressingen sen gömt hålet med kartongen. Vad fan sluta gama.
Jättefin butik och område. Rinkeby är den bästa område för ungdomar att bli vänner under 10 sekunder. Varje natt skjuter de upp fyrverkerier och det är året om.
Stor och bra placerad butik.
Lidl i Rinkeby centrum är lik andra Lidl butiker. Den är stor, stora ytor, stor utbud av livsmedel, rengöringsmedel, kläder samt prylar. Mjölk på Lidl är billig jämfört med andra livsmedel butiker i Sverige. Prisskillnad går up till 1kr och 50öre. Lidl är också känt för stor utbud av bröd eftersom dem bakar på plats alltid fräsch bröd! Personalen i Rinkeby är bland dem bästa jag har träffat. De är hjälpsamma och vänliga. De är en anledning till att jag väljer Lidl i Rinkeby Centrum.
Comment on this business

to add Lidl Rinkeby map to your website;