facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for lidl Åstorp

"Lidl är butiken där du kan handla mat av högsta kvalitet till bästa pris. Vi har över 200 butiker i Sverige där svenska och ekologiska produkter samsas med utvalda utländska delikatesser. Dessutom har vi även ett stort och varierat utbud av varor för hela hemmet och trädgården. Vi är Europas största matvarukedja vilket ger oss fantastiska möjligheter när vi förhandlar med odlare och producenter. Det gör att priset blir bättre för dig i butiken men den höga kvaliteten blir densamma. För oss är det viktigt att bidra till hållbar och ansvarsfull odling av råvaror. Därför satsar vi bland annat på vårt ekologiska sortiment som fortsätter att växa. Vi har idag närmare 200 egna ekologiska varor och det kommer bara bli fler. Välkommen in till oss!"
Address: Grytevadsvägen 2, 265 33 Åstorp
Phone: 020-190 80 70
City: Åstorp
Zip Code: 265 33



related searches: Lidl öppettider, Lidl erbjudande, Lidl Kläder, Lidl jobb, Lidl handla online, Lidl Lund, Lidl Göteborg, Lidl Eskilstuna
Similar places near
Åstorp Livs Åstorp Livs 712 meter Köpte köttfärs och kyckling och de var godare än dem jag köpte från en annan arabisk ...
Reviews
En av Skånes sämsta lidl butik, vet inte vad arbetsledaren sysslar med när slängd mat och kartonger ligger på golv, huller om buller med kvitton. Skärpning.
Väldigt trevlig butik , med bra omsättning , väldigt städad butik trots mkt rörelse. Fin ordning och bra uppstyrt
Ett bra ställe att handla mat på. Plus att dom brukar ha mat från andra länder i Europa
Hyfsat utbud billigare än ICA, COOP, mfl.
Trevlig personal och en av få Lidl butiker som faktiskt har lagt ner tid på att organisera och ha varorna på rätt plats så man hittar det man letar efter. Ofta mycket, mycket bra priser.
Favorit affären! Bra utbud, saker och verktyg!
Blandat lite udda med bra priser
Om man vill ha de bästa och godaste nybakade bullarna/bröden kör man hit! Bra och annorlunda sortiment, ofta roliga grejer att köpa utöver mat. Har inte direkt något att klaga på :
Tradigt när de inte har det som är i bladet. Och mycket dåligt med personal. Synd om de få som är där. Väldigt Stessade verkar deras arbete. Mycket ny personal ofta ..
En Lidlbutik betydligt större än butiken i Höganäs och Ängelholm. Bra utbud av det mesta hörande till Lidl. Lite rörigt emellanåt bara. Lite stökigt kundklientel ibland som härjar runt. Trevlig, hjälpsam personal.
Comment on this business

to add lidl Åstorp map to your website;