facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidl Sverige

"Lidl är butiken där du kan handla mat av högsta kvalitet till bästa pris. Vi har över 200 butiker i Sverige där svenska och ekologiska produkter samsas med utvalda utländska delikatesser. Dessutom har vi även ett stort och varierat utbud av varor för hela hemmet och trädgården. Vi är Europas största matvarukedja vilket ger oss fantastiska möjligheter när vi förhandlar med odlare och producenter. Det gör att priset blir bättre för dig i butiken men den höga kvaliteten blir densamma. För oss är det viktigt att bidra till hållbar och ansvarsfull odling av råvaror. Därför satsar vi bland annat på vårt ekologiska sortiment som fortsätter att växa. Vi har idag närmare 200 egna ekologiska varor och det kommer bara bli fler. Välkommen in till oss!"
Address: Tellusvägen 1 , Vallentuna 186 36, AB, SE
Phone: +46 20 190 80 70
City: Vallentuna
Zip Code: 186 36


Opening Hours

Monday: 09:00-20:00
Tuesday: 09:00-20:00
Wednesday: 09:00-20:00
Thursday: 09:00-20:00
Friday: 09:00-20:00
Saturday: 09:00-18:00
Sunday: 10:00-18:00


related searches: lidl sverige kb, lidl vinst, lidl sverige omsättning, lidl öppettider, lidl årsredovisning, lidl sverige kb organisationsnummer, lidl allabolag, lidl sverige huvudkontor
Similar places near
Malgor Malgor 8 km
Reviews
Alltid fel priser i kassan och man får alltid vänta 10-30 min i kö i kassan. Totalt värdelös butik.
Vänlig personal. Snyggt och rent i butiken. Bra priser och erbjudanden. Kunde vara lite mer personal vid kassorna ofta långa köer.
Den var okey, men jag sökte länge efter hamburgerkött, utan framgång. Bara kalkon, gris=skinka och en hel del korvar av gris och kyckling!
Billigt och bra, men flera rip-off varor i butiken.
Väldigt rent och snyggt med ett bra utbud. Uppdatering 7/7/24: Fortfarande rent och snyggt, entrén har fräschats upp lite.
Jag är besviken på Lidl! Lidl säljer turbocyklingar och stöttar därför djurplågeriet. Som ett stort företag skulle de har möjlighet att anta ECC och visa att de kan fokusera på djurens bästa, samt påverka även andra aktörer på marknaden att göra det. Tyvärr känns det som de inte bryr sig.
Jag har alltid varit nöjd med både personal och deras bemötande. Om inte Lidel passar dig så finns det möjlighet till att handla i andra butiker. Men komihåg att det var Lidel som sänkte sina matpriser för att vi skulle kunna handla lite billigare?? Men svensken blir ju aldrig Nöjd!!! Tack Lidel. Anita.
Hej, jag upplever att det hänt mycket det senaste åren vad gäller bemötande. Trots stress från kunderna verkar kassörerna oftast hinna med att skicka med oss kunder "Ha en trevlig dag!" eller något annat vänligt, eller bara ett leende, när man betalar. När butiken under pandemin öppnade extra tidigt tackade jag en i personalen för den servicen och fick då inte någon reaktion alls, men det är undantaget, för jag har verkligen tänkt på hur vänlig personalen är idag, och dessutom har ni en massa roliga, ovanliga och goda produkter....... till rimliga priser. Tack!
Mycket mat och andra saker lite svårt att hitta rätt pris på visa varor
Mitt första besök i den butiken, man känner igen sig från andra Lidl butiker. Mycket kött till sänkt pris, perfekt nu i grilltider.
Comment on this business

to add Lidl Sverige map to your website;