facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidl Sverige

Lidl Sverige
"Lidl är butiken där du kan handla mat av högsta kvalitet till bästa pris. Vi har över 200 butiker i Sverige där svenska och ekologiska produkter samsas med utvalda utländska delikatesser. Dessutom har vi även ett stort och varierat utbud av varor för hela hemmet och trädgården. Vi är Europas största matvarukedja vilket ger oss fantastiska möjligheter när vi förhandlar med odlare och producenter. Det gör att priset blir bättre för dig i butiken men den höga kvaliteten blir densamma. För oss är det viktigt att bidra till hållbar och ansvarsfull odling av råvaror. Därför satsar vi bland annat på vårt ekologiska sortiment som fortsätter att växa. Vi har idag närmare 200 egna ekologiska varor och det kommer bara bli fler. Välkommen in till oss!"
Address: Bergaholmsvägen 7 , Södertälje 152 42, AB, SE
Phone: +46 20 190 80 70
City: Södertälje
Zip Code: 152 42



related searches: Lidl Uppsala, Lidl reklamblad, Lidl jobb, Lidl öppettider, Willys, Lidl Malmö, Lidl online, Lidl UK
Reviews
Ange det område där du vill söka efter en Lidl-butik. Därefter visas en karta och en lista med butiker i närheten. Välj en butik för att se lokala erbjudanden och öppettider för den valda Lidl- butiken. Du kan också välja att få en vägbeskrivning till en butik eller se detaljerad information
Ett stort och välsorterat Lidl, gillar Lidl för deras färska/fräscha livsmedel som frukt och grön samt bröd bla men även deras något annorlunda livsmedels sortiment som ja anser är ett bra och spännande inslag i vårat så begränsande aktörer av stormarknader i Sverige. Besöker gärna detta Lidl och flera av Lidl's stormarknader igen.
Bra utbud och bra priser på varor. Stor och ljus butik med många saker att välja bland. Har mycket av allt möjligt, även pedagogiska leksaker och böcker som t ex. pysselböcker och bokstavsböcker. Mycket glass, godis och snacks.
Ordning och reda,bra sortiment,bra påfyllning av varor, humana priser jämfört med stora köp marknader. Trevlig personal och hjälpsamma, rent och fräscht.
Som vanligt - allt var bara bra!
Lite stökigt vid kassorna. Bara två kassor öppna. Det blev långa köer.
Bra utbud inkl.maskinverktyg med pris överkomligt. Exempel på verktyg batterilampa 90.- led.lampa stark ljus. Om ljuset i hemmet går är detta ett säkert sätt att ljusa upp.
Äcklig och smutsig. Dålig mat och ont om utrymme. Inte konstigt att de är biligast
Päron- och äppeljuice kostar mellan 13 till 23 kr litern
För få kassor alltid öppna
Comment on this business

to add Lidl Sverige map to your website;