facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lidö Byggservice AB

Lidö Byggservice AB

About

Allt från stora takrenoveringar till små unika inredningsdetaljer. Oavsett vad din beställning gäller så garanterar Lidö Byggservice dig toppkvalité.

Story

Lidö Byggservice drivs av Björn Lidö som besitter många års erfarenhet ifrån olika typer av snickerijobb. Exempel på tidigare arbeten är snickeriverkstad med tillverkning av fönster och dörrar samt tillverkning och montering av olika snickerier på Stena Lines båtar. Lidö Byggservice har ett gott anseende och har i perioder varit inhyrd på större byggföretag som t.ex.Tvåtumfyra och Ivar Kjellberg Byggnads AB.

Lidö Byggservice startades 2011 då längtan om att driva eget blev för stor. Främsta uppdragen i dagsläget är renoveringar av kök, badrum, altanbyggen och ombyggnationer. Tillsammans med flera samarbetspartners garanteras den kompetens som krävs för ett perfekt och fackmannamässigt utfört arbete.

Noggrannhet har aldrig gett en missnöjd kund och just därför kan du som kund känna dig trygg och ha tillit till Lidö Byggservice som din hantverkare.

Välkommen att höra av dig med din förfrågan!


Address: Lilla legendvägen 6, 43892 Härryda
Phone: 0707-418660
City: Härryda
Zip Code: 43892


Similar places near
Änglagård Tina Lundberg Änglagård Tina Lundberg 2 km ÄNGLAGÅRDS LILLA O R A N G E R I KONST & FÖRELÄSNINGAR & MÅLARKURSER konstnär Tina...
Reviews
Översatt av Google Ok Original Ok
Comment on this business

to add Lidö Byggservice AB map to your website;