facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lienshyttans Herrgård

Lienshyttans Herrgård

About

Lienshyttans Herrgård i Riddarhyttan är ett bushcraftcenter som drivs av Jonas Vildmark. På gården bedrivs kursverksamhet i bushcraft, jakt och överlevnad. Denna Facebooksida fokuserar på fastigheten, gårdsliv och byggnadsvård. Välkommen!

Story

Pragmatisk byggnadsvård med en strävan efter att lära, vara respektfull och göra "rätt" i vår förvaltning av en helt underbar gammal gård.

I Bergslagens fridfulla och magiska skogar ligger bergsbruksorten Riddarhyttan. Intill sjön Lien reser sig den gamla masugnen som var i bruk fram till 1959. Till Lienshyttan flyttades Riddarhyttans Herrgård år 1860. Dessförinnan låg herrgårdsbyggnaden, som ursprungligen är uppförd i slutet av 1700-talet, två kilometer norrut. I dag går denna magnifika timrade fastighet under namnet Lienshyttans Herrgård. På gården bedriver företaget Jonas Vildmark ett Bushcraft Center med kursverksamhet i olika woodlore-ämnen som: eld, slöjd, jakt och överlevnad i skogsmiljö. Besök http://www.jonasvildmark.se/ samt följ Jonas Vildmark här på Facebook och Instagram för att se mer om Jonas Vildmarks aktiviteter. Denna Facebooksida fokuserar på fastigheten Lienshyttans Herrgård, gårdsliv och byggnadsvård. Varmt välkommen att följa gårdens utveckling, bli inspirerad och ge oss inspiration.



"Jonas Vildmark Bushcraftcenter erbjuder vildmarkskunskap i form av kurser, guidningar, föreläsningar och events. Lär dig bland annat att hantera eld och yxa på ett säkert vis. Ta din Jägarexamen och motorsågskörkort. Allt inramat av Bergslagens vackra och djupa skogar.Sedan 2008 har Jonas & Therese Landolsi inspirerat och delat sina erfarenheter av Bushcraft, Överlevnad, Beredskap och Förvaltning. De är passionerade över att sprida kunskap om den fantastiska natur som vi alla är en del av. Ju mer vi kan om vår natur, desto bättre är chansen att vi tar hand om den på bästa vis.Bushcraft är det mer rustika friluftslivet då vi lever av och med naturen på ett naturligt, hållbart och respektfullt vis."
Address: Hyttvägen 1, 73091 Riddarhyttan, Sweden
Phone: +46 70 6205166
City: Riddarhyttan
Zip Code: 73091


Similar places near
Lokstallet 1093 Lokstallet 1093 90 meter
Bergslagens Mattleasing Bergslagens Mattleasing 278 meter Toppenservice och såå snygg logomatta jag fick
Handlarn Riddarhyttan Handlarn Riddarhyttan 359 meter 17.10 och det är stängt när enligt info google är stängt från 18.30
Cvijeta Leopold Cvijeta Leopold 549 meter
Ti-La Transport Ti-La Transport 580 meter
Östmarks Åkeri Östmarks Åkeri 679 meter Bra bilverkstad med trevliga killar och väldigt bra priser. Dom har även en bilskrot ...
Järnpiller Smide & Hantverk Järnpiller Smide & Hantverk 948 meter För vidare information kontakta Stefan 0727- 01 88 89
Haraldsjön Haraldsjön 7 km Finfina vägar häromkring. Och väldigt fint kring sjön där mot Garptjärn.
Reviews
Tog motorsågskörkort hos Jonas vildmark och bushcraft center. Väl bemött, saklig, effektiv och socialt bemötande. Kan varmt rekommendera detta företag. Mvh Jimmy
Tog mitt motorsågskörkort via Jonas Vildmark, allt var mycket bra och personligt. Kursgården är dessutom helt fantastiskt rustik. Jag kan varmt rekommendera er att utbilda er här!
Riktigt bra utbildare, Grymt kunnig och mycket bra mat. Riktigt mysigt boende. Kan inte annat än rekommendera!
Översatt av Google Jag och en vän fick enorm hjälp av Jonas med att planera ett skräddarsytt buschcraft-kurspaket bara för oss två. Han är kunnig, lyssnar på sina kunder för att se till att det han föreslår passar deras ambitionsnivå från kylig överlevnad till mysiga lägereldar!. Han är också ärlig och ansvarsfull och värnar om den natur han tycker så mycket om. Jag skulle definitivt rekommendera Jonas och Therese och kan mycket väl nå ut till dem i framtiden! Original Me and a friend received tremendous help from Jonas in planning a tailored buschcraft course package just for the two of us. He is knowledgeable, listens to his customers to make sure that what he proposes fits their level of ambition from frigid survival to cosy campfires!. He is also honest and responsible and takes care to protect the nature he enjoys so much. I would definitely recommend Jonas and Therese and might well reach out to them in the future!
Comment on this business

to add Lienshyttans Herrgård map to your website;