facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Life4You-Hundfrisörskola och Hundsalong

Life4You-Hundfrisörskola och Hundsalong

About

Life4You Academy erbjuder hundfrisörutbildning i olika steg o individuell planering.
Vi lägger grunden mot din yrkesroll-Hundfrisör.
[email protected]

Story

VÄLKOMMEN TILL LIFE4YOU ACADEMY


Välkommen till Life4You Academy Hundfrisörutbildning. Sedan starten 2004 har vi utbildat ca 180 personer inom Norden till att få uppnå sin dröm till hundfrisör.

Hundfrisör är ett yrke som du väljer för att du är intresserad av hundar , är social och har en dröm att vara nära hundar.
Du är kreativ och har en skapande ådra. Du vill jobba med kunder och möta deras önskmål att göra deras bästa vän fin och fräsch.
Hundfrisörutbildningar i vår regi följer alltid ledorden säker, tydlig och trevlig. Det innebär att både du och kunden ska känna sig säkra på att vi kan hantera hunden och att inga behandlingar får skada eller leda till skada på hunden.
Vårt arbete som vi gör med hunden ska vara tydligt, så att såväl matte eller husse vet förutsättningarna för besöket och att hunden förstår vad som kommer att ske och vad det momentet innebär.
Sist men minst lika viktigt – trevligt bemötande.



"Life4You Ab har två olika inriktningar på verksamheten. Life4You Academy där vi erbjuder Hundfrisörutbildning, Vidareutbildning för hundfrisörer, Online/Distansutbildning och Hundsalong. Vi erbjuder även paketlösningar med varumärkesuppbyggnad tillsammans med utbildning . Mentorskap.Cryokliniken-Boost Your Beauty-Kvinnohälsa med olika behandlingar som främjar både kropp och själ. Cryobehandlingar med Cryo21, Lymfbehandling, HormonYoga, Klimakterierådgivning, Anti-Age Behandlingar med bla Coollifting, Ekologiska ansiktbehandlingar, kosmetisk akupunktur, Fettreducering, Cellulitbehandling, HealingTouch Massage, olika paketlösningar med kost, träning, yoga och riktade behandlingar som är anpassade för dig som klient som besöker oss."
Address: Vikingavägen 9 B, 14930 Nynäshamn
Phone: 0760177985
City: Nynäshamn
Zip Code: 14930


Similar places near
Yvonnes Trafikskola Yvonnes Trafikskola 339 meter Nynäshamns bästa trafikskola utan tvekan. Väldigt nöjd med mitt val. Jag körde med An...
Situational Services Nordic AB Situational Services Nordic AB 487 meter Situational Services Nordic AB is a development and consulting company that offers pe...
Imxsweden Imxsweden 487 meter På Innermetrix har vi verktygen och expertkunskapen för att hitta en anpassad lösnin...
Campus Nynäshamn Campus Nynäshamn 564 meter En stolt plats fullt av möjligheter
Malins Dansstudio Malins Dansstudio 850 meter Barndans, jazz, disco, streetdance och tävlingsdans. Vi erbjuder dans för alla åldrar...
Filmlektik Filmlektik 1 km Filmlektik är skräddarsydda filmprojekt och kurser i filmskapande för barn, unga och ...
Comment on this business

to add Life4You-Hundfrisörskola och Hundsalong map to your website;