facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lifeguard Sweden

Lifeguard Sweden

About

Lifeguard Sweden med säte i Söderhamns kommun erbjuder utbildning i första hjälpen/HLR, eventsjukvård och är återförsäljare av hjärtstartare. Vårt mål är att så många som möjligt ska ha tillräcklig kunskap för att kunna bidra till "Kedja

Story

Vi utbildar inom L-ABC första hjälpen, hjärt- och lungräddning på vuxna och/eller barn, samt sjukhus-HLR och defibrillerings-HLR.
Som huvudinstruktörer i dessa utbildningar, kan vi också utbilda nya instruktörer eller huvudinstruktörer i respektive grupp. All HLR-utbildning sker i enlighet med Svenska rådet för HLR:s riktlinjer.

I huvudsak utbildar vi inom Gävleborgs län men utbildar över hela riket. Förutom de skräddarsydda programmen i HLR finns det en del fasta utbildningar; vägverkets Kurs - Hjälp på väg, brand/räddning, Första Hjälpen L-ABC, Krishantering och Ykb (Yrkeskompetensbevis) A-HLR (Avancerad HLR).

Sedan 2008 ombesörjer vi även sjukvård vid konserter och andra publika evenemang och har ett sjukvårdsteam med möjlighet till att ge avancerad akut sjukvård.

Address: Sundhsgatan 21, 82660 Söderhamn
Phone: 070-5429108
City: Söderhamn
Zip Code: 82660


Similar places near
Anhöriggrupp Söderhamns Beroendecentrum Anhöriggrupp Söderhamns Beroendecentrum 1 km Mötesplats för anhöriga med närstående som har missbruksproblematik. Vi svarar på frå...
Comment on this business

to add Lifeguard Sweden map to your website;