facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Liins sushi & wok

About

Modern asiatisk fast-casual restaurang som servera både sushi och asiatiska wok rätter.

Address: Dragonvägen 86, 19433 Upplands Väsby (commune)
Phone: +46850030011
City: Upplands-Väsby
Zip Code: 19433


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 21:00
Sunday: 11:00 - 20:00


related searches: Valla Thai Täby, Väsby Centrum, Mangal B.B.Q Vällingby
Reviews
Desperat letade vi efter ett Thaiställe på väg hem från Thuuns. Vi hamnade i Väsby och maps visade oss att det finns en Liins sushi & wook. Här har i centrumet har vi varit ganska ofta men bara gått förbi. Vilken miss! Snälla ät här. Allt gärs på beställning. Varma goa rätter och ordentligs portioner. 129:- pad thai 139:- för green curry och läsken ingår! Vi har ätit för dyrare då bara uppvärmd mat från foodtrucks. Markant smakskillnad såklart. Här kan man få in några barnvagnar. Dom bjuder på kaffe till maten. Plus för det. Parkering gratis i 2 timmar precis 10 meter utanför centrumentrén. Jättenöjd med det spontana besöket. Detta är vår nya asiatiska favvoställe. Rekommenderss varmt. Vegetariska alternativ: Det mesta går att få vegetariskt. Bara fråga personalen. Barnvänlighet: Absolut. Fråga om man kan flytta lite bord bara. Man kommer långt med vänlighet. Parkering: 2 timmar gratis efter det är det avgift.
God mat men kommer absolut aldrig gå dit igen. I början tog det 10-15min att få ut sin mat. Idag väntade vi över 35minuter för att få vår mat vi beställde. Sjukt otrevliga i kassan, säger inte hej och tar betalt för att byta ut råvaror i maten vid allergi? Finns mycket bättre ställen i centrum att gå till med bättre service och minst lika god mat!
Beställt härifrån ofta! Men tyvärr så måste jag säga att de har gjort en rejäl prishöjning men samtidigt minskat matmängden. Kommer inte beställa därifrån igen. Inte värt 160 kr för en liten Pokebowl.
Fantastiskt god mat! Jätte trevlig personal , underbart kundbemötande och de är väldigt mån om att möta dina förväntningar och din smak De vill gärna höra om något skulle kunna förbättras eller om man har några önskemål. Hit kommer vi definitivt igen! Blir nog nya favorit stället i Upplands-Väsby
Så ofräsch när ni inte plockar undan tallrikar, bestick o glas från era bord efter att gästerna har ätit. Och det är inte första gången jag ser det så. Då undrar man hur hygienen ser ut i era kök. Ursch! Sushin inte den bästa smaken heller tyvärr!
Beställde hemkörning. Jättegott båda gångerna, den givna leveranstiden hölls och maten var varm. Kan starkt rekommendera Liins!!
God mat, snabb/trevlig leverans. Fick med några gratis grejer. Bästa restaurangen!
Lång leveranstid numera 60 min el längre . Prishöjning.
Helt okej sushi, goda smaker men ganska små bitar. Fräscha råvaror. Beställde mat via appen, det skulle ta cirka 35min - när 35min hade gått stod det att den var försenad. Jag gick in och tänkte vänta där, fick vänta cirka 5min innan jag blev uppmärksammad med bara en kund till inne i restaurangen och då var ordern redan klar. Även fast det fortfarande stod försenad i appen. Kanske en stressig kväll för restaurangen men det drog ner betyget lite. Kan tänka mig att gå hit igen men får nog kolla upp vilken dag och tid det är lugnare i förväg.
Deras sushi och Pokebowl är mina absoluta favoriter!
Comment on this business

to add Liins sushi & wok map to your website;