facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Liljeholmstorget Galleria

Liljeholmstorget Galleria

About

Liljeholmstorget Galleria - 90 butiker, 900 p-platser

Story

ORDINARIE ÖPPETTIDER
Vardagar 10-20. Helger 10-18.

ICA Kvantum 08-22
Willys Hemma (mån-lör) 08-22, (sön) 10-22
Thailaan Asian Market 10-20
SATS 06-22
M by Mekonomen (må-fre) 07.30-20 (lör-sön) 10-18
Apotek plan 1 (må-fre) 09-20


Det här är Liljeholmstorget Gallerias anslagstavla. Här kommer vi att tipsa om aktiviteter och aktuella erbjudanden. Här kan du även göra din röst hörd. Berätta om dina favoriter i gallerian - butiker, restauranger och caféer. Vad är viktigt för dig? Vad saknar du? Vad är bra? Vad vill du förändra? Ordet är fritt.

Användarvillkor:

På Liljeholmstorget Gallerias Facebook-sida uppmuntrar vi våra fans att respektera andra Facebook-användare. Vi förbehåller rätten att ta bort material som:

(a) är förolämpande, diskriminerande eller olämpligt
(b) är otillförlitligt, irrelevant eller vilseledande
(c) kränker någon annans immateriella rättigheter
(d) bryter mot lagar eller föreskrifter
(e) är visuellt eller skriftligen stötande
(f) är konfidentiellt eller innehåller känslig information



"Liljeholmstorget Galleria är en galleria i hjärtat av förorten Liljeholmen som förvaltas av Citycon, byggd 2009. Gallerian har 115 butiker, restauranger, tjänster och 900 parkeringsplatser och runt 9,8 miljoner besökare varje år.Liljeholmstorget Galleria är Europas grönaste galleria. I varje detalj av både bygge och drift har miljöaspekten fått styra. Som resultat tilldelades gallerian i maj 2010 den högsta nivån platinum av miljöcertifieringen LEED. Läs mer om vårt miljöarbete under miljöfliken på hemsidan."
Address: Liljeholmstorget, 11761 Stockholm
Phone: 08-522 80 310
City: Stockholm
Zip Code: 11761


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Liljeholmen Butiker, Liljeholmen butiker öppettider, Liljeholmen Café, Liljeholmstorget 7, Liljeholmen lägenheter, Liljeholmen restaurang, Liljeholmen second hand, Liljeholmen Jönköping
Similar places near
Hornstull Centrum Hornstull Centrum 937 meter Allt man behöver på en och samma plats
Rinkeby Centrum Rinkeby Centrum 2 km Bort med allt "sjallas". Kriminella går omkring där. Vi alla även föräldrar...
Västermalmsgallerian Västermalmsgallerian 3 km Nästan inga människor hade munskydd. Skrämmande i dessa coronatider.
Söderhallarna Söderhallarna 3 km Fisk, fågel, kött, grönt, kaffe... vad du än är sugen på så bör du finna det här....
Fältöversten Fältöversten 5 km Goda möjligheter att hitta det man söker. Kläder, skor och annat samt flertalet matbu...
Högdalen Högdalen 5 km Högdalen ist eine oberirdische Station der Stockholmer U-Bahn. Sie befindet sich im g...
Högdalenin metroasema Högdalenin metroasema 5 km Inte som under glansdagarna men.......
Högdalen (tunnelbanestation) Högdalen (tunnelbanestation) 5 km Högdalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Ba...
Sickla Köpkvarter Sickla Köpkvarter 6 km Mycket av det mesta man kan behöva
Kungens Kurva Shoppingcenter Kungens Kurva Shoppingcenter 7 km Stort o luftigt Lite överdrivet kanske.. trevligt med fräscha toaletter o amningsrum ...
Mörby centrum metro station Mörby centrum metro station 10 km Håller med. BOJKOTTA HEMKÖP! Usel personalpolitik. Jag har slutat handla hos dom.
Mörby centrum Mörby centrum 10 km Håller med. BOJKOTTA HEMKÖP! Usel personalpolitik. Jag har slutat handla hos dom.
Mörby Centrum Mörby Centrum 10 km Håller med. BOJKOTTA HEMKÖP! Usel personalpolitik. Jag har slutat handla hos dom.
Flemingsbergs Centrum Flemingsbergs Centrum 11 km Synd att pulsen är inte kvar, men Willys har flyttat in så det är ändå helt ok.
McDonald's Kista Galleria McDonald's Kista Galleria 11 km Jag skulle vilja ge en nolla. Stökigt, oorganiserat, noll service känsla. Jag har bet...
Tensta Centrum Tensta Centrum 12 km Den platsen i Tensta jag gillar ser ut mycket finnt
Åkermyntan Åkermyntan 14 km Ibland är det många unga som åker elsparkcykel eller cykel.. trots att man inte får. ...
Stockholm Quality Outlet Stockholm Quality Outlet 15 km Stället fyller ett syfte helt klart. Ett 30-tal butiker med kända namn i ett samlat o...
Reviews
För allt i världen, missa inte frukt och knarkparken ett mindre stenkast från gallerian. Frukt och KNARK? Ja förr i tiden, för 10-15 år sedan var detta platsen för öppen knarkhandel, nu borta. Nu HELT borta. Nu finns bara bananen, körsbären, ananasen jordgubben och melonen kvar. En uppmaning, vädjan, order... välj vem du vill ge dina pengar. Tänk på att det är svårare för små kedjor att gå runt. Köp din tunnbrödsrulle i mojen vid tunnelbanan, innan det är försent.... Några ord om gallerian, ett bättre och välsorterat köpcentrum. Trångt i julhandeln, glest under sommaren. Kom om du har vägarna förbi.
Helt okej. Bra utbud av butiker och helt okej utbud av restauranger. Älskar att gallerian har bland andra två secondhand butiker, Indiska, Søstrene Grene, och Panduro. Störde mig dock på att toaletten stängde 10 minuter innan stängningsdags, speciellt när min dotter behövde bytas på. Inte första gången de stänger tidigare än resten av galleriet.
Ok centrum. Har de vanligaste butikerna. Anpassat: nu har de automatiska dörrar. Plant med några nivåskillnader. På torget är det kullersten. Två hissar i mitten av gallerian som går till alla våningsplan. Läkarhuset har tre hissar som går mellan 0 och 1 samt till andra våningar som inte tillhör gallerian. Gratis toalett för rullstolsburna. Har två p-platser för röreldehindrade utanför Läkarhuset samt några i garaget. De utomhus har avgift på dagen. Dock verkar vissa personer tro att när det är tiden utan avgiften, får de utan tillstånd stå där också, vilket inte är fallet. Säg bara till dem att du behöver platsen.
Det är synd att parkeringen är betald ! den ska vara gratis i minst en timme som alla andra centrum, Jag betalade 40kr. räkningsavgift för 20 kr. parkeringsavgift, det är inte i ett särskilt bra centrum.
En trevlig galleria att vandra runt tack vare sitt fina utbud av olika sorters butiker, man finner det mesta man vill ha och det är enkelt att ta sig dit!
1 toalett, bara för vuxna, som kostar pengar, ligger på översta våningen och det finns bara 2 hissar som går dit upp. Toaletterna i sig för trånga för att en vuxen ska kunna hjälpa och hålla ett mindre barn på toastolen. Handfaten höga och omöjliga för barn att använda.
Som förstagångsbesökare hade det varit bra med någon form av skyltar i garaget om hur man hittar till själva gallerian... Dåligt skyltat överlag. Toaletterna var avgiftsbelgda, vilket de inte är i tex Nacka Forum eller Sickla köpkvarter. Torget skulle kunna göras trevligt med sitt fördelaktiga läge. I nuläget är det väldigt tråkigt och ovälkomnande.
Ordinär galleria. Man begär 15 kronor för ett toalettbesök ! Hutlöst. Så det gör att det finns många andra gallerior i stockholm som jag hellre besöker.
Trevlig och lagom stor shopping C, Tillräckligt med butiker, saknar Åhlens bara. Men S-bolaget skulle man kunna lägga här.. för den skapar bara oroligheter på uteplatser och närmiljö.
Mycket trevlig galleria! Tyvärr kom jag och en kompis strax före kl 18 lördag, jättehungriga! Sushiserveringen stängde kl 19 men var inte särskilt servisinriktade. Slabbade golvet där vi satt.
Comment on this business

to add Liljeholmstorget Galleria map to your website;