facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lillängens Gårdsmejeri

Lillängens Gårdsmejeri

About

På vår gård norr om Sunne i Värmland tillverkar vi getost och fjällko-ost enligt gamla traditioner.

Story

Vi värdesätter framför allt hantverket och personligt engagemang i produktionen av de många ostar vi saluför.

Att djuren har det bra är en viktig del av vardagen här på gården. Likaså arbetar vi aktivt för att vi ska verka i samklang med vår närmiljö, därför värnar vi om den svenska fäbodtraditionen.

Ni kan finna oss i vår lilla butik på gården, eller på någon av de många marknader vi besöker varje år. Vår ost kan ni även hitta i butiker och restauranger på ett flertal platser runt om i landet, tack vare våra många återförsäljare. Välkomna!

Address: By 124, 686 93 Sunne, Sweden
Phone: 0702985878
City: Sunne
Zip Code: 686 93


Similar places near
ICA BBB Sunne ICA BBB Sunne 5 km Lite rörigt när ICA flyttat runt på alla varor. Svårt att hitta i dagsläget.
Prästbols Handel & Café Prästbols Handel & Café 17 km Sååå mysig liten affär på vägen mellan Sunne och Kil. Det var en genuin sommaruppleve...
Reviews
Super super. Trevligt och rent och snyggt trevlig personal bra utbud och trevlig kunnig personal Köpte en massa olika ost o sånt Ta de man vill å lägg kosing i lådan Jättemysigt Ligger helt underbart efter 45an Ni måste ramla in å tjacka lite ost när ni får rattar genom länet
Fantastisk ost. Jag tycker särskilt mycket om att veta vad de kor heter som gett mjölk till osten.
Litet sött mejeri med riktig lantupplevelse
Stället stängt för alltid?
Riktigt god ost!
Kan rekpmmenderad
Översatt av Google Ja, de har god ost, men vilken fantastisk gård och gårdsbutik! Denna plats är i förfall. Vet inte hur getterna har det, men de var inne i ladugården...Självbetjäningsbutiken var nästan slut på ost och det var 1000-tals flugor där. Jag kommer inte köpa en enda ost därifrån! Original Ja de har god ost, men for en utrivelig gård og gårdsbutikk! Dette stedet er jo i forfall. Vet ikke hvordan geitene har det, men de var inne i låven…Butikken som er selvbetjening var nesten tom for ost og det var 1000 vis av fluer der. Jeg vil ikke kjøpt en eneste ost derfra!
Översatt av Google Absolut bäst få ost, har jag smakat i mitt liv. "Vit Caprun" rekommenderas speciellt! Original Absolutely best get cheese, I've tasted in my life. 'Vit Caprun' especially recommended!
Översatt av Google En stor ost; Vi kommer tillbaka från Berlin. Original Ein super Käse; wir kommen immer wieder aus Berlin hierher.
Översatt av Google Läcker getost i olika smaker. Original Heerlijke geitenkaas in verschillende smaken.
Comment on this business

to add Lillängens Gårdsmejeri map to your website;