facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lill-Orsas Motor

Lill-Orsas Motor

About

Lill-Orsas motor startades redan år 1953 av MC-legendaren Henry “Lillorsa” Bohlin och har sedan den tiden varit ett av Stockholms äldsta MC företag

Story


Lill-orsas motor startades redan år 1953 av MC-legendaren Henry “Lillorsa”€ Bohlin och har sedan den tiden varit ett av Stockholms älldsta moped- och MC företag.

I företagets tidiga år låg Lill-orsas motor beläget på söder i Stockholm. Idag har sonen Peter Bohlin tagit över, och ansvarar för verksamheten och vi finns numer belägna centralt på Jämtlandsgatan i Vällingby.

Som kund hos oss kan du känna dig trygg då vi med lång erfarenhet i branschen kan erbjuda dig högkvalitativa varor och tjänster ifrån marknadens främsta leverantörer och tjänstemän med hög servicekänsla och som vet vad som krävs för varje specifikt åttagande. Varmt välkomna in i butiken eller kontakta oss via telefon eller e-post.

Address: Jämtlandsgatan 68, 16260 Vällingby
Phone: 08878745
City: Vällingby
Zip Code: 16260


Opening Hours

Monday: 13:00 - 18:00
Tuesday: 13:00 - 18:00
Wednesday: 13:00 - 18:00
Thursday: 13:00 - 18:00
Friday: 13:00 - 17:00


related searches: Moped verkstad Bromma, Mc Vällingby, MC varuhuset
Reviews
Grymt bra service! Hade problem med sonens moppelås och behövde hjälp att olja upp och rengöra. När jag bad om att få betala så fick jag till svar. Det behövs inte, det är lugnt.
Fått den hjälpen jag behövde plus lite extra utan kostnad Trevlig personal på verkstan tummen upp
Fantastisk service, mer än man kan begära! Vi har både köpt moped och fått den servad här och jag skulle inte vända mig någon annanstans för de sätter verkligen stolthet i sitt jobb. Rekommenderas varmt!
Efter rep av en föräkringsskada av vespa dotterns. Får problem med ett bromsok som inte varit del av skadan. Peter hämtar både mig och vespa i Bromma fixar samma eftermiddag. Felet berodde på att lbultar varit åtdragna med fel moment från fabriken. Vespa har gått 65mil. Tyvärr köpte vi inte denna av Lill Orsas vilket jag önskar. All personal inkl hunden på verkstaden trevliga. Kan enbart rekommendera Peter med personal till alla.Tack tack
Den professionalism som finns här, borde övriga i branschen ta efter. Svarar alltid inom rimlig tid och med ett synsätt att hela tiden hitta lösningar som passar. Har inte handlat i butik men lämnat in för försäkringsärende. Jag förstår att de har fullt upp att göra.
På besök för att dottern snart ska få en moped. Fick hjälp direkt. Gav mig även alternativ att köpa begagnad vilket jag inte tänkt på. Jätte bra service.
Väldigt smidig upplevelse!!! Snabb med servicen! Fick tom tillbaks mopeden sent på kvällen när det var sommar stängt. Här snackar vi kundtjänst på högsta grad!!! Niklas
Lite kuriosa är att min far, var där när nuvarande ägares far var ägare, och skötte affärerna. På den tiden var det service man kunde lita på, av en trovärdig bra mekaniker som var ärlig. Därför har jag försökt gå dit flera gånger, för ryktet, men blev alltid väldigt besviken.
De vänder ut och in på sig för att hjälpa oss med våra tre mopeder när det händer saker o ting. Ställer alltid upp! Vi åker från Nacka, och det är värt det varje gång! Tack Peter med personal, ni är bäst!
Köpte en begagnad moppe som dom la ner mycket på att den skulle fungera som ny. Jag köpte den i maj. Har kört 220 mil och den går som en klocka. Förstår att det kan vara stressigt ibland. Liten och populär butik där kunden kommer först!
Comment on this business

to add Lill-Orsas Motor map to your website;