facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lilla Berith

Address: Kyrkvägen 1, 457 40 Fjällbacka
Phone: 0525-31250
City: Fjällbacka
Zip Code: 457 40


Similar places near
Bååthaket Bååthaket 35 meter Vi gick hit för att vi ville ha något billigt och snabbt mellan middag och lunch, så ...
Reviews
Vi gick hit för att vi ville ha något billigt och snabbt mellan middag och lunch, så vi delade på en pizza. Först och främst var pizzan bland den värsta jag ätit. Dom la också på över 60 spänn för att vi delade helt tom resturang och för KRANVATTEN. Vem tar betalt för kranvatten?! Detta hade varit ok om dom sa något, men nej nej. Det hade varit billigare att äta på lyxkrogarna o få god mat, utsikt, och trevlig personal. Skulle inte förvåna mig om vi blir matförgiftade heller. Riktigt dåligt, håll er borta. Tyvärr fanns inte 0 stjärnor men en stjärna är allt för generöst.
Grymt goda pizzor. Sen överraskad på världens show av Hingsten från Fjällbacka. Grym på att sjunga och spela gitarr. //Sjöräddningshund instruktörerna från Västerås
Dyrt och inga goda pizzor. Nästan 200:- för en medioker pizza.Mat: 1/5
Mysig restaurang placerad centralt i Fjällbacka med god mat och trevlig personal. Ligger dock en bit över medel prismässigt.
Riktigt trevligt och prisvärt litet ställe - Bra mat, både pizzor, à la carte & efterrätter. Bra på dryck, vin öl & några drinkar. Både inne och uteservering. Se till att bli betjänade av Jelena, noggrann och jättesöt servitris.
Hittade ett hårstrå i min mat. Väldigt otrevlig personal och väldigt medioker mat som inte tillgodorättigar priset. Även helt sjukt att om man vill ha kallt vatten jämfört med vanligt vatten. Tycker att denna resturang saknar god service och även god mat vilket gör mig ledsen eftersom den har ett fint läge i centrala fjällbacka. Tack och hej leverpastej!
Hade en jättetrevlig kväll med god mat och musikquiz.Mat: 5/5
129kr för en pizza som skulle kunnat kosta 30kr. Sen så kosta vatten ifall priserna på pizzorna inte var tillräckliga
Otrevligt bemötande av ägaren, ägaren var också otrevlig mot sin personal framför oss. Pizzorna var goda men dyra och kompenserar inte bemötandet.
Jättegod mat! Trevlig personal. Lugnt då vi var där off season.
Comment on this business

to add Lilla Berith map to your website;