facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lilla Ekobutiken

Lilla Ekobutiken

About

Nyköpings bästa och mest hållbara butik för stora och små! Handla ekologiska leksaker,kläder, presenter, mamma/bebisprylar, inredning, fritid och möbler!

Story

Nyköpings bästa och mest hållbara barnbutik och loppis! Handla ekologiska leksaker, barnkläder, presenter, mamma/bebisprylar, inredning och möbler mm.!



"EKO Stormarknad vill erbjuda dig shoppingglädje av ”kända varumärken till låga priser” för dig, ditt hem och din familj. I över 55 år har vi varit en destination för smarta shoppare som vill handla ekonomiskt. Vi erbjuder nyheter, kända produkter och massor av inspiration. Vi är värda att besöka i årets olika säsonger – då bjuder vi dig på en upplevelse i våra butiker med tillhörande event för såväl barn som vuxna kunder.Vi erbjuder dig ett stort utbud inriktat på blommor, leksaker, konfektyr, hud & kroppsvård samt årets alla säsonger med därtill hörande sortiment för hemmet och din fritid, såväl för ute- och innemiljöer. Vårt huvudkontor är placerat i Fjälkinge där allt startade. Välkommen!"
Address: Östra Storgatan 13 B, 61134 Nyköping
Phone: 0733664109
City: Nyköping
Zip Code: 61134


Similar places near
Jollra Jollra 708 meter Mysig butik med fina leksaker i bra kvalité . Fantastisk service från personal som gä...
Comment on this business

to add Lilla Ekobutiken map to your website;