facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lilla Glassfabriken

Lilla Glassfabriken

About

Kulglass, glasstårta, 500ml förpackningar

Story

Lilla Glassfabriken (före detta Glassbaren Lejonet & Björnen) är ett glassälskande familjeföretag som tillverkat glass sedan mitten av 80-talet. I butiken på Holmgatan,Malmö finns ett stort utbud av glass med smakinfluenser från hela världen.

Address: holmgatan 9 , Malmö 211 45, M, SE
Phone: +46 40 611 97 60
City: Malmö
Zip Code: 211 45



related searches: Lilla glassfabriken malmö age, Lilla glassfabriken malmö reviews, Glassfabriken Malmö öppettider, Glasstårta Malmö, Glassfabriken Limhamn, Lejonet och Björnen, Glass Malmö
Similar places near
Misoteket Misoteket 979 meter Gott. Mycket att välja mellan. Kul att komponera sin egen rätt. Bra service och hyggl...
Köld Köld 1 km Fantastiskt bra och grymt god glass!! Ett fint hantverk och spännande smaker. Absolut...
Dolce Sicilia Dolce Sicilia 1 km God glass, men ack så små kullar de skopar upp. Köpte bägare med två kulor Den först...
Reviews
Gott - om än avsaknad av några av mina favvo-smaker. Färre än vanligt? Kunde inte svara på er kommentar så lägger här; var här för ett tag sen så ”tidigt på säsongen”? Saknade kokos… ;- Tack för återkoppling - bra där!
Bästa glassen i Malmö! Trevlig personal och sköna platser i solen för en paus!
Bästa glassen i Malmö.. glassen är för god, man orkar inte äta så mycket som man vill.
Väldigt goda glasstårtor. Lätta och smakrika. Fint dekorerade samt bra prissatt.
Deras pecanglass är riktigt vidrig. Den smakar som en blandning av brända nötter och ost. Jag tänkte att det kanske bara var något fel med batchen, men personen i kassan smakade den och sa att inget var fel. Slängde min den i soptunnan och gick iväg med en besvikelse av en upplevelse. Flera av deras andra glassar är riktigt goda, men jag råder dig ändå att köpa glass någon annan stans.
Hade en italienare på besök. Jag serverade er bananglass och han tyckte den var vidrig. Den smakade smaksatt mjölk. Kollade på bägaren och såg att glassen innehåller 13 %!! bananer. Ni borde skämmas...Det är på gränsen till bedrägeri. Samma gäller den s.k äppleglassen med kanel. Den glassen innehåller mer mjölk, socker, smör, glukos än äpplen...Nää inte ens äpplen utan äpplekoncentrat....Vad f-n sysslar ni med?
Super god glass!! Bästa ! I värmen snabbt samma glassfabriken finns i Lund Med
Firade min födelsedag igår, bjöd på 3 st olika smaker från Lilla Glassfabrikens glass; hasselnöt, menta och pistage. Smakade precis som jag minns när jag var liten i Italien. Utan tvekan bästa glassen jag ätit utanför Italiens gräns. Måste provas!
Super trevlig personal med bra service. Mysigt ställe och supergott
Det största stora mjukglass som har ätit. Sött och gott!
Comment on this business

to add Lilla Glassfabriken map to your website;