facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lilla Kråkan

Lilla Kråkan

About

Lilla Kråkan är din second-handbutik för barnkläder i storlek 44 till 140, mammakläder, leksaker, böcker och tillbehör. Allt i gott skick, rent och fint!

Story

Jag som står bakom Lilla Kråkan tycker att det är viktigt att försöka skona naturen genom att köpa second-hand. Därutöver är det såå roligt att fynda i second-handaffärer för man vet aldrig vad man hittar och kan göra riktiga fynd!! Det är som en trisslott, men bättre :-) En annan poäng med second-hand just för små barn är att kläderna har tvättats många gånger vilket betyder att de innehåller mindre kemikalier - och det är nog en bra känsla för alla föräldrar. För att sammanfatta: kul att fynda, prisvärt, bra för miljön och bra för barnen! Tveka inte - kom och titta. Du är så välkommen!

Address: Hantverksgatan 11, 67131 Arvika
Phone: 0727185752
es.nakarkallil@ofni
City: Arvika
Zip Code: 67131


Opening Hours

Monday: 09:30 - 17:00
Tuesday: 09:30 - 16:00
Wednesday: 09:30 - 16:00
Thursday: 09:30 - 18:00
Friday: 09:30 - 17:00


related searches: Lilla kråkan arvika age
Similar places near
Lilla butiken Lilla butiken 144 meter Underbar butik och personal
Lekhörnan Arvika Lekhörnan Arvika 280 meter Bra sortiment på leksaker, jätte fin tillökning med barnvagnar och tillbehör.
Snövit Arvika Snövit Arvika 306 meter Barnbutik i Arvika. Hos oss hittar ni kläder, barninredning, bilstolar, barnvagnar oc...
Reviews
Mysig butik med fin kvalité på second hand och en del nytt! Trevliga och hjälpsamma!
Underbar butik och personal
Det är väldigt fint!
Ett fint utbud och vettiga priser. Trevlig och hjälpsam personal.
Lite dyrt men hög kvalité på sakerna
Älskar den butiken
Översatt av Google Detta är en liten, mysig second hand-butik. Där kan du få gravidkläder och barnkläder. Priserna är mycket bra för den kvalitet som erbjuds. Där säljs förutom kläder även barnvagnar, leksaker och mycket annat med anknytning till barn och graviditet. Original Hierbei handelt es sich um einen kleinen, gemütlichen Second Hand Laden. Man bekommt dort Umstandsmode und Kinderkleidung. Die Preise sind für die gebotene Qualität sehr gut. Außer Kleidung werden dort auch Kinderwagen, Spielzeug und vieles andere Dinge rund ums Kind und die Schwangerschaft verkauft.
Översatt av Google Stort utbud av produkter, bra kvalitet för secondhand Original Great variety of products, good quality for secondhand
Comment on this business

to add Lilla Kråkan map to your website;