facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lilla Krogen Oskarshamn

Address: Bäckgatan14, 572 30 Oskarshamn
Phone: 049181200
City: Oskarshamn
Zip Code: 572 30



related searches:
Similar places near
Bakgårdens Bistro Bakgårdens Bistro 213 meter Trevlig uteplats, god mat & bra bemötande av personalen.
Reviews
God mat, ganska många rätter att välja mellan. Väldigt stor spridning på rätter. Där fanns allt från raggmunk med fläsk, till gyros med pommes och ris med friterade räkor och sushi.
Trevlig personal, vackert upplagt men lite dåligt kryddat.
Väldigt god mat. Mycket att välja på och trevlig service
Fantastisk mat och mycket gott..och trevlig personal och allt.
Beställde på deras nyårssupe som skulle vara på plats 18.30. Klockan 21.00 hade jag för fjärde gången ringt. De har alltså struntat totalt i beställningen jag gjorde. Uppe på detta svarade servisen i personalen att det inte fanns någon ansvarig på plats, sen bad han mig att "gå och köpa en pizza eller nåt". Detta är under ALL kritik. Förstörde hela nyårsafton. Drygt bemötande och oproffesionelt överlag. Rekommender ingen att besöka detta ställe. Service är A och O i den här branschen och Lilla Krogen är sämst.
Väldigt trevligt att äta där. Stora avstånd mellan de som åt. Verkar vara väldigt populärt att hämta mat där med. Det är väldigt lite folk som äter där just nu pga covid. Supergott tyckte barnen och deras lammracks.
God mat med balanserade smaker och gott kött. Dock kall mat som serverades oss samt att de som åt black lava grill fick det hett om ansiktet då det inte fanns några extra tallrikar att äta på. Det fanns inte heller någon dessert kvar åt oss. Nog för dåligt med personal.
Mycket god mat. Trevlig personal. Tyvärr lite tomt på folk bara. Har besökt en gång innan, och då var det en riktigt bra buffé. Återkommer när jag har vägarna förbi.
Centralt belägen restaurang i Oskarshamn med exemplariskt buffé.
En relativt mångsidig men också på många sätt medioker lunch-buffé. En del rätter, där kött av olika slag absolut är ett exempel smakar relativt tråkigt. Plus för trevlig och välkomnande personal som både är närvarande och hjälpsamma.
Comment on this business

to add Lilla Krogen Oskarshamn map to your website;