facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lilla Sverigebyn

Lilla Sverigebyn

About

Semesterby

Story

Lilla Sverigebyn består av tre före detta typiskt småländska bondegårdar och ligger mitt i en sagolik skog utanför Vimmerby. Å och sjö kan nås med en liten skogspromenad eller på bilvägen. Hela området består av härlig smålandskog och öppet landskap och tillämpar att vila upp sig för fullt! Tom ett eget litet naturskyddsområde med bl.a. Krolliljor finns mitt i byn.
Namnet "Lilla Sverigebyn" gav vi vår by då den med sina faluröda träbyggnader återspeglar den traditionella svenska byggstilen som är så typiskt för Sverige. Byns äldsta byggnader kommer från 1500-talet! Våra gäster kan på detta sätt njuta av charmen från gångna tider utan att behöva avstå från moderna bekvämligheter.
Hjärtligt välkomna till Lilla Sverigebyns unika miljö! Njut av tillfället att uppleva hur det känns att människor, djur och natur lever med varandra fredsamt och i frihet - helt i Astrid Lindgrens ande.

Products

Semesterby, Sommar Café

Address: Brånhult 251, 59892 Vimmerby
Phone: +46 492 92012
es.nybegirevs@etaner
City: Vimmerby
Zip Code: 59892



related searches: Lilla sverigebyn age, Lilla sverigebyn wedding
Similar places near
Astrid Lindgrens Världs Stugby och Camping Astrid Lindgrens Världs Stugby och Camping 11 km CAMPING! Campingplatserna utanför Entrén ger känslan av parkeringsplats. Totalt kall/...
Vimmerby Camping Vimmerby Camping 14 km Lika mysigt sommar som vinter.
Vimmerby Camping / Nossenbaden Vimmerby Camping / Nossenbaden 14 km Helt okej camping, men vi åker inte tillbaka. Restaurangen har inte speciellt mycket ...
Gottes Lada Gottes Lada 27 km Stugby, festlokal, konferens i Tuna utanför Vimmerby
Reviews
Mysig stugby med enbart vegansk mat. Små men mysiga stugor. Det går getter och får löst bland stugorna, så det blir ganska mycket bajs i området. Riktigt bra frukost med stort urval.
Ett fantastiskt ställe för hela familjen att stanna på!
Lyxigt med ett så stort utbud av vegansk mat och lekvänliga områden! Saknar endast lite mer barnvänlig mat för kräsna småttingar.
Fantastisk ställe! Och helt veganskt.
Kul ställe med lösgående djur, bra lekmöjligheter för barn trevlig personal och mysigt. Saknar bara närhet till en badsjö
Trevlig personal, mysig miljö och väldigt god mat!
Konceptet får 5 stjärnor! Plus till miljön, stämningen och ägarens trevliga bemötande. Även om stugan var liten var den också helt okej! Det enda som drar ner betyget är tyvärr maten. Jag hade jättestora förhoppningar på denna. Tyvärr höll inte dessa för mig. Den kändes som ganska medioker skolmat. Frukosten var okej dock.
God vegetarisk mat, djur får, getter, hundar, katter.. som strävar runt fritt och inte springer iväg för att de trivs så bra, trevligt läge ute i skogen. Väldigt mysigt och genuint.
Passar bra för barnfamiljer. Djuren får gå fritt på hela området. Känns lite som ett kollo. Veganmat serveras här, endast!
Comment on this business

to add Lilla Sverigebyn map to your website;