facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lilla Tandkronan i Arvika AB

Lilla Tandkronan i Arvika AB

About

Lilla Tandkronan leg.tandhygienist undersöker med Diagno Cam utan röntgenstrålning. Tandsten, förebyggande, AirFlow,tandblekning, tandsmycke,tandläkare.

Story

” Lilla Tandkronan i Arvika AB” – Unna dig lite lyx i vardagen.

Syftet är att skapa en behaglig miljö och upplevelse vid tandvårdsbesöket/en där kunden är i fokus. Kvalitet ska genomsyra allt.
Kunder – I första hand vuxna män och kvinnor i ålder 20 år och uppåt, område Arvika, Eda, Norge.
Erbjuder lite lyx i vardagen, tandbehandlingar i en avslappnad och trivsam miljö. Undersökningar med ny kariesdiagnostikteknik, förebyggande och hälsofrämjande vård.
Förverkligande; Bra lokal och läge för att bedriva denna verksamhet. Mig själv och mina erfarenheter och tjänster.
Unikt; ja, det finns ingen liknande praktik som den här i Värmland, så det här är ”One of a kind”.
Affärsidén ligger rätt i tiden. Allt fler blir mer medvetna om hur viktigt det är att må bra även i munnen, för att övriga kroppen ska må bra. Affärsidén är unik på så vis att det konceptet jag tänkt driva här i Arvika, finns inte alls i Värmland. Ett fåtal tandhygienister finns det i Sverige som har någon form av liknande rörelse. Tandvård och förebyggande vård kommer även i framtiden att behövas, och kommer märkbart lite att påverkas av ev konjunktursvängningar.
Idag löser många människor sin tandvård på traditionellt vis – på en Folktandvård eller på privat praktik. Min upplevelse är att många patienter väljer att få komma till ett mindre ställe, för att slippa träffa så många olika vårdgivare som man får göra i en offentlig verksamhet med hög personalomsättning, många är tandvårdsrädda, upplever miljön hos större kliniker som jobbiga.
Välkommen till Lilla Tandkronan - ingen kö eller väntetid, Jag har tid för DEJ!
Onlinebokning dygnet runt!
www.timecenter.se/lillatandkronan



"Första fristående tandhygienistkliniken i Värmland är Lilla Tandkronan Tandvård. Digital röntgen, skonsam teknik för tandstensborttagning, kariesförebyggande åtgärder, estetiska behandlingar som tandsmycke, tandblekning, AirFlow, fyllningar för kilformiga defekter, provisoriska fyllningar. Försäljning av tandvårdsmaterial."
Address: Kyrkogatan 32, 67131 Arvika
Phone: 057010078
City: Arvika
Zip Code: 67131


Reviews
helt fantastisk
Comment on this business

to add Lilla Tandkronan i Arvika AB map to your website;