facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lilla Träslövs Finbageri

"Lilla Träslövs Finbageri är ett anrikt bageri mitt i Varberg. Bageriet öppnades 1939 och sedan dess har det bakats bröd och bakverk i lokalerna.Hos oss kan du ta en mysig fika, antingen på vår mysiga innergård eller inne i cafét, du kan beställa tårta till födelsedagar eller andra event, beställa mackor med valfritt pålägg till jobbfrukosten, köpa med dig bröd eller bakelser hem. Vi har även goda luncher som du kan äta hos oss, eller som du kan ta med dig. Gå gärna in på vår hemsida och läs vår meny. Nu under coronatider så kan du ringa till oss, så går vi ut och lämnar produkterna till dig utanför våra lokaler.Det går även att komma in till oss genom vår innergård, där har vi ingång med ramp för dig med barnvagn eller rullstol."
Address: Kyrkogatan 27 , Varberg 432 41, O, SE
Phone: +46 340 105 70
City: Varberg
Zip Code: 432 41



related searches: Verket Varberg, Lilla Träslövs FF
Similar places near
Brödhörnan Brödhörnan 219 meter Översatt av Google Brödhörnan är ett bageri i Varberg som erbjuder bröd, alla möjliga...
Coop Forum Coop Forum 3 km
Bakstugan i Valinge AB Bakstugan i Valinge AB 13 km Supergoda och frasiga våfflor! Allt glutenfritt! Jättegoda bullar! Min favorit är der...
Reviews
Det här är ett klassiskt cafe med bakverk och bröd från det egna bageriet. Favoritfiket nr 1 i Varberg.Mat: 4/5
Jag är väldigt sparsam med femmor, men det här var en riktig pärla. Stort utbud av allt inklusive en hejdundrande frukost, som var riktigt prisvärd. Jättetrevlig personal som hjälpte till med allergi anpassning. Mysig miljö och ett djäkla brett te utbud, av både standard och specialteer.
2023/04/24 Blev bjuden av en god man på fika här i Lilla Träslövs Finbageri café jättefint stället. Super fint personal och gästvänliga, tusen tack för allt.Mat: 5/5
Ett mysigt och trevligt café, här bakar man kaffebröd och säljer smörgåsar. Vi åt frukost, en stadig och väldigt god frukost, bacon, ägg och stekt Brieost. Med trevligt sällskap så var det en superfin start på dagen.
Varbergs fräschaste och bästa sortiment av bakelser! Lite högljudd miljö dock, men attans mysig. Levande brasa ger en klar extra stjärna. Fri wifi!
Ett fik med väldigt trevlig atmosfär på innergården med väldigt bra och brett utbud att välja på!!!
Kom i sista minuten men fick ändå avnjuta en kopp kaffe med dopp. Serviceminded personal!
Bageriernas bageri, kvinnor med hjärtligt skratt och rappa munläder. Och givet jävligt fina bakverk...
Bästa bröd , bakelser och bästa tårtor!Mat: 5/5
Klassiskt café med gott kaffe. Lite tråkiga sallader konserverad majs och billiga burkoliver känns väl sådär. Inte särskilt mycket att välja på för den som är vegetarian eller vegan.
Comment on this business

to add Lilla Träslövs Finbageri map to your website;