facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lilla Vasskärr Bed & Breakfast

Lilla Vasskärr Bed & Breakfast

About

Totalt 8 bäddar.
Utedass och utetvättmöjligheter med utedusch, varmt och kallt vatten.
Frukost, lakan, handduk och städning ingår.
400:-/pers/natt.

Story

Stängt Nov-Mars.
1,5 km till Skottvångs Gruva Resturang

Address: Skottvång Lilla Vasskärr, 64792 Mariefred
Phone: 0705916479
es.rrakssav@bob
City: Mariefred
Zip Code: 64792



related searches: Lilla vasskärr bed & breakfast mariefred review, Lilla Vasskärr skottvång Björnlunda
Reviews
Jag bodde inte över denna gång, men besökte den underbara trädgården, med en stor mängd blommande växter, som ägarna anlagt inne i skogen nära Sörmlandsledens vandringsled. Det finns en smal bilväg och cykelväg fram också. Där finns så mycket att upptäcka och där råder lugn och ro. Rummen där man kan övernatta såg mysiga ut och växthuset och lusthuset, där man serveras mycket god frukost om man övernattar, är också vackra miljöer.
Helt fantastiskt boende. Vi trodde en kort stund när vi åkte på grusvägen in djupare i skogen att detta måste vara helt galet?! MEN så fel vi hade, som att öppna upp dörren till paradiset självt, dök där upp en helt fantastiskt liten oas. Värdparet var så otrolig gästvänliga, frukosten var över förväntan och stugorna väl städade, bäddade och ombonade. Vi är så tacksamma att vi hamnade just här och om vägarna för oss hit igen, kommer det garanterat bli ett besök till.
Mycket vacker, stor och välskött trädgård som måste ses! Dessutom jättefint bemötande från värdarna. Lagom gångavstånd till Skottvångsgruvan är ett plus.
Härligt inbäddad i skogen och en fantastiskt välskött trädgård. Värdarna gav otroligt fin service!
Helt ljuvlig bed and breakfast! Kommer ta omvägar för att kunna komma hit igen.
Ett mycket pittoreskt B&B, med en fantastiskt välskött trädgård! Eddy och Per-Inge är väldigt trevliga och pratglada. Vi sov väldigt gott och åt en väldigt fin frukost i växthuset.
Edens lustgård, och fantastiska ägare!!
Översatt av Google Mycket vänliga ägare, magnifik trädgård och en utmärkt frukost. Original Very friendly owners, magnificent garden and an excellent breakfast.
Comment on this business

to add Lilla Vasskärr Bed & Breakfast map to your website;