facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LillaBjörkö

"Trädgårdspuben på landet dit man kan komma som man är och njuta en sommarkväll - tillsammans med sina vänner eller träffa nya.Här serveras bara äkta mat, genomtänkta törstsläckare och gôtt häng. Inga konstigheter!Under hösten och vintern påbörjar vi den omfattande renoveringen av det gamla stationshuset./ Kusinerna på landet"
Address: Adelavägen 7, 54274 Mariestad
City: Mariestad
Zip Code: 54274



related searches: Lillabjörkö mariestad sweden, Ebbot Lilla Björkö, Artister Lilla Björkö, Konsert Mariestad, Svaneberg Lugnås
Similar places near
Bryggeriet i Mariestad Bryggeriet i Mariestad 10 km Tyvärr lämnade julbordet en hel del att önska. Oerhört trångt mellan borden, dålig pl...
Levin & Co Levin & Co 10 km Var på Levins idag ölen varm maten kall och ingen covid 19 skydd hos personal samt pe...
Bakgår’n - Restaurang, Café & Pub Bakgår’n - Restaurang, Café & Pub 10 km Mycket trevlig och bra restaurang vid Nya torget i Lidköping. Vi ramlade in där när v...
Reviews
Vilken härlig atmosfär. God mat och dryck med hållbar profil och väl valda musiker. Sarah Klang var toppen. Nästa år vill jag ha Albin Lee Meldau så blir jag lyrisk!
Jättemysigt ställe med underhållning i toppklass
Så himla trevligt och gott "på landet"! Kanon!
Väl värd ett besök. Fantastiskt miljö och service.
Liten mycket mysig festplats och bra artister.Mat: 5/5
Somgammeldags dansbana, men upphottad. Ljuslyktor i träden etc. Trevlig personal och ett trevligt upplägg med mat och dryck. Vi med flera lyssnade och njöt av #danieladamsray med band. Mycket bra trots ett ihärdigt hällregn. Med annat väder hade det blivit en ännu mer magisk kväll.
Vi hade en fantastisk kväll på Lilla Björkö i augusti, ett så fint framträdande av Emil Jensen, god mat och dricka, mysiga omgivningar och härlig stämning.
Det som Lilla Björkö skapat känns som början på något större. Inte att de ska skala upp med flera tusen i publiken, utan att fler som sitter med tankar, idéer och drömmar om småskaliga och mer hållbara evenemang, upplevelser och affärsidéer här på Schlätta ska inspireras och våga. Tack Lilla Björkö för det ni skapat! Allt känns så äkta; från de trevliga parkeringsvakterna, till att få komma ut på landet på riktigt och den fantastiskt stämningsfulla miljö ni skapat, och självklart nivån på maten och banden ni bokat. Älskar att ni sätter ribban så högt!
Tack Lilla Björkö för en fantastiskt mysig sommar 2022. Jag hoppas verkligen att vi får uppleva det samma 2023.
Helheten med miljön, sommaren, maten och underhållningen blir 5/5. Filt att ha efter solnedgången kan vara aktuellt
Comment on this business

to add LillaBjörkö map to your website;