facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lillaro Café

Lillaro Café
"Your favorite place in the country . in the middle of nowhere or at least pretty close, You find Lillaro."
Address: Lillahultsvägen 118, 269 71 Förslöv
Phone: 0707270169
City: Förslöv
Zip Code: 269 71



related searches: Lillaro café förslöv menu, Lillaro café förslöv reviews, Ransvik Havsveranda, Vejby Vingård
Reviews
Otroligt härligt ställe på Bjäre! Enkel, ärlig och genomtänkt god mat & fika. Dessutom fantastiska kläder en trappa upp.
En riktig pärla! Supermysigt café som är väl värt en omväg. Fantastisk miljö med en underbar trädgård. Jättetrevlig personal och väldigt goda mackor och bakverk.
Vilket guldkorn! Väl värt en omväg för en lättare lunch eller fika. Väldigt mysigt ställe såväl inne som ute. Trevlig och serviceminded personal. Beställde en toast med ramslökspesto och ost samt en med salami, mozzarella och tomatpesto. Till det kom en liten smakrik sallad och beställde även till en riktigt god läsk. Tipptopp!
Jättemysigt stället att fika/luncha på. Trevlig personal och god mat. Många fina saker att shoppa efter maten också.
Gör verkligen skäl för sitt namn, Lilla Ro. Lugnt och stilla i de små gröna rummen i den lite vildvuxna trädgården, skönt för själen. Dock inte riktigt lika skönt för plånboken....
Låååång kö. Åkte vidare utan fika.
Jättegod mat, gott kaffe och mysig atmosfär kan dock tycka att det är lite dyrt med en kopp bryggkaffe + påtår för 39kr. Man får tänka på att det kan vara mycket folk och att det inte alltid finns plats för de som åker långt för att komma hit.
Mysigt ställe med trevlig atmosfär och personal. Går att sitta ute i trädgården vid bättre väder. Begränsad meny men bra mat som serveras. Något oregelbundna öppettider så kontrollera på deras FB inna besök.
Ljuvlig toast med portabello och magisk sallad - bara sådär helt perfekt! Definitivt värt en omväg. Första gången för oss, men fler lär det bli!
Vilken guldklimp. Ett litet mysigt kafé som är väl värt att besöka. Väldigt goda mackor och en chokladkaka som var underbar. Personalen får en 5 i service. Där finns både bärsåer att sitta i och där inne.
Comment on this business

to add Lillaro Café map to your website;